У Гостомель завезли війська для охорони Межигір’я?

0

Чергова партія внутрішніх військ заїхала в Гостомель. Місцеві кажуть, що новоприбулих привезли з Алушти. До цього у цій же військовій частині проти Нового року розселяли підрозділи з Криму.

Ті, хто приїхав за ротацією до Гостомеля, кажуть місцевим, що можуть пробути тут і до президентських виборів.
 

“Для чого привезли – не кажуть. На питання, як довго будуть тут перебувати – одні кажуть до кінця місяця, інші – до наступного року,”- говорить один з мешканців військової частини.

“Привезли ще одну польову кухню і додатково 60 ліжок. Я так розумію, що вони сплять по черзі. Одні їдуть – інші повертаються. Усього їх десь 250 чоловік,” – додає гостомельчанин.

Чоловік стверджує, що бійців возять охороняти маєток Януковича у Межигір’ї.

 “Я неодноразово бачив, що автобуси їдуть через Кимерку – через села в бік Дмитрівки, а там і до Межигір’я рукою подати. Боїться наш президент людей – посилює охорону,” – розповідає чоловік.

Лише перед Новим роком в Ірпені було засилля беркуту та внутрішніх військ, які завозили сюди сотнями.

Працівники аеропорту АНТК “Антонов” стверджують, що останнім часом вильоти президента саме з цього летовища відбуваються значно частіше, аніж раніше.

“Восьмого січня прилетів приватний літак Ахметова – забрав Януковича. Як він дістався аеропорту – невідомо, швидше за все вертольотом,” – говорить працівник АНТК.

Залишити відповідь

Використання матеріалів сайту лише за умови посилання (для інтернет-видань - гіперпосилання) на "Громаду Приірпіння" не пізніше 2 речення.

Редакція може не поділяти думок чи висловлювань автора блогу чи коментатора.
Контакти редакції: Ірина Федорів, Олена Жежера pigmaliones@gmail.com, +38 050 2000 539