В Ірпені збирається податкова міліція з усієї України

0

Минулоріч податкова міліція Волині зареєструвала 28 кримінальних правопорушень

У суботу в 11:00 в податковій академії Ірпеня відбудеться зустріч міністра внутрішеіх справ Віталія Захарченка з працівниками податкової міліції, яку звозять з усієї України.

“Мій брат працює в податковій міліції Запоріжської області. Вчора зібрали і сказали спершу, що їдуть в Київ охороняти податкову міліцію. Потім інформацію самі ж змінили – сказали, що їдуть на семінар,” – розповідає редакції Олександр, мешканець Приірпіння.

“Всю ніч їх везли. На 11:00 в академію має приїхати міністр. Будуть, очевидно, промивати мізки. У брата та інших забрали телефони. Вони зараз в казармах,” – додає Олександр.

Журналісти підтвердили, що біля податкової академії дійсно дуже багато працівників податкової міліції в тому числі й з різних областей України.

“Тут кілька автобусів Неоплан, 5 мікроавтобусів Спринтер, легкові машини. Є номери з різних обастей, в тому числі Луганська. Виїхали з території стадіону до академії. Студенти нам повідомили, що іспити були скасовані й відмінений день відкритих дверей. Офіційна причина, яку їм пояснили – відсутність світла, але студенти запевняють – світло є,” – розповідає з місця події Ігор Домбровський, очільник громадської організації “Самозахист”, який щойно дізнався про десант податкової міліції в Ірпені одразу виїхав до податкової академії.

avtob

“Міліціонерів розмістять швидше за все в гуртожитках академії. Очікують на приїзд Мінздоху Клименка,а Захарченко не приїхав,” – додає Домбровський.

Джерела редакції Сайту громади Приірпіння у столиці розповіли, що у ніч з п’ятниці на суботу вся податкова міліція змушена була ночувати на робочих місцях.

Залишити відповідь

Використання матеріалів сайту лише за умови посилання (для інтернет-видань - гіперпосилання) на "Громаду Приірпіння" не пізніше 2 речення.

Редакція може не поділяти думок чи висловлювань автора блогу чи коментатора.
Контакти редакції: Ірина Федорів, Олена Жежера pigmaliones@gmail.com, +38 050 2000 539