Польова пошта: листи нашим солдатам на Схід

0

У зв’язку з тим, що частина чоловіків Приріпння мобілізовані й вже проходять підготовку й службу поза межами області, редакція Сайту громади Приірпіння організовує польову пошту до місць, де перебувають наші мужні чоловіки.

Листи підтримки можуть написати і діти, і дорослі.

В.о. міського голови Богдан Мельничук вже розпорядився поставити в Ірпінській міській раді скриньку для збору листів.

У Бучі всі охочі теж зможуть залишити листи у скриньці, яку розташують поблизу кафе у міському парку.

У селищі Коцюбинському листи зголосились писати діти у школі та ліцеї. А якщо інші мешканці Коцюбинського захочуть проявити ініціативу — у ЗОШ № 18 директор Ігор Лошицький пообіцяв встановити для цього спеціальну скриньку.

У Гостомелі скриньку для польової пошти розмістили найпершими. Вона була готова в понеділок ще до обіду.

gostomel

Польова пошта розташована у магазині на Баланівці.

shop

У Бучі та Гостомелі за організацію польової пошти відповідає журналістка Олена Жежера.

ОНОВЛЕНО:

У Ворзелі, оскільки не вдалося зв’язатися з радою ані телефоном, ані через смс, редакція знайшла можливість встановити скриньки у магазині поблизу селищної ради за адресою Великого Жовтня, 66.

Vorzel_shop

Ворзельчани до скриньки навіть приробили конверт із папером та ручками.

vorzel

“Оскільки скоро Великдень, то ми сподіваємось, що нашим чоловікам писатимуть не лише листи підтримки, які вони можуть прочитати до і після свята, а й вітання з Великоднем. Це свято, коли родина має бути поруч. Таким чином ми намагаємося принаймні донести до них вітання від рідних та знайомих. Ми переговорили з Ігорем Домбровським, і він погодився передати солдатам листи”, – розповідає Ірина Федорів, яка ініціювала польову пошту в Приірпінні.

“Ми живемо в той час, коли побажання мирного неба вже, на жаль, стало осмисленим і серйозним. Коли черговий раз телефонувала Ігореві щодо листів для його побратимів, він сказав: “Я не можу говорити. Отримую набої — відзвонюсь”.

Ми просто зобов’язані підтримати бойовий дух цим чоловікам, які охороняють цілісність нашої держави від зовнішнього ворога. Слід показати, що ми віримо в них,  подарувати великодній настрій”, — переконана Федорів.

Листи передаватимуть воякам 18 квітня після 19:00, тому 17 і 18 квітня у пунктах прийому листів можна залишити паски, консерви та інші харчі, які легко транспортувати, зберігати, та які не зіпсуються швидко.

У п’ятницю журналісти планують їхати за межі Київської області, аби передати до Великодня листи й харчі тим, хто у цей день опинився далеко від дому.

Залишити відповідь

Використання матеріалів сайту лише за умови посилання (для інтернет-видань - гіперпосилання) на "Громаду Приірпіння" не пізніше 2 речення.

Редакція може не поділяти думок чи висловлювань автора блогу чи коментатора.
Контакти редакції: Ірина Федорів, Олена Жежера pigmaliones@gmail.com, +38 050 2000 539