Ірпінська секретаріада: Денисенко не здається

1

failedЦього разу охочих посісти крісло секретаря ради двоє. Це депутат Юрій Денисенко та депутат Євген Алєксєєнко.

Вони збирають підписи на свою користь і 27 червня, у п’ятницю, планують скликати позачергову сесію.

Нинішній секретар ради Богдан Мельничук підтвердив редакції “Сайту громади Приірпіння” інформацію про наміри Денисенка:

“24 червня Денисенко зареєстрував звернення щодо скликання позачергової сесії. Він подав заяву, під якою підписалися 23 депутати. Денисенко розповідає, що його підтримує Петро Порошенко й добро на секретаря йому дали в Адміністрації Президента”.

Джерело редакції в раді стверджує, що після того як Денисенко нібито звозив екс-керівника фракції ПР в Ірпінській раді Леоніда Глущенка до Юрія Луценка, екс-“регіонал” розповів своїм про нібито реальну підтримку Денисенка в оточенні президента, Тому колишні “регіонали” вирішили тепер після невдалої спроби Денисенка його підтримувати.

“Але багато хто з депутатів не вірить у те, що Денисенко вже не співпрацює з Ярославом Місяцем, тому не впевнений, що на таємному голосуванні його підтримають.

trijtsa

Хоча навіть Борзило, кажуть, буде підтримувати Денисенка. Нібито через підтримку Луценка”, – розповідає джерело в раді.

Сам же Юрій Луценко телефоном редакції “Сайту громади Приірпіння” повідомив, що не зустрічався з Денисенком і навіть не знає хто це:

“В Адміністрації президента я буваю лише в кабінеті Президента України та його приймальні. У мене немає кабінета в АП, тому до мене приїхати в Адміністрацію вкрай складно. б. Я не знаю депутата Ірпінської міськради Денисенка і ніколи з ним не зустрічався”.

У свою чергу Алєксєєнко також зібрав голоси, щоправда 19. Джерела стверджують, що за підтримку Алєксєєнка пропонують по 2 тисячі доларів.

Нагадаємо, на попередній сесії Ірпінської ради, Денисенку навіть забракло голосів, щоб винести свою кандидатуру на секретаря в порядок денний.

 

1 Comment

  1. Віталій Іщенко 26 Червня 2014 at 22:50

    Не зрозуміло: наступного разу треба домовлятися в АП чи ні? Чи може власні якості кандидатів щось означають для перспективи міста?

    95.158.48.1**

Залишити відповідь

Використання матеріалів сайту лише за умови посилання (для інтернет-видань - гіперпосилання) на "Громаду Приірпіння" не пізніше 2 речення.

Редакція може не поділяти думок чи висловлювань автора блогу чи коментатора.
Контакти редакції: Ірина Федорів, Олена Жежера pigmaliones@gmail.com, +38 050 2000 539