Отцю мирські закони неписані

18

holovnaАвторка: Леся Кравченко

У Коцюбинському знову буча довкола паркану, який отець Микола (депутат Ільницький) зводить довкола приміщення колишнього дитсадка.

Близько 20:30 у п’ятницю, 1 серпня, мешканці Меблевої помітили, що бетон знову залили у рів, навколо якого нещодавно вже був конфлікт.

Ми одразу набрали депутата свого округу, яка на той час перебувала в Києві, перепитали, чи надали їй за цей час відповідні документи.

Коли ж почули, що документів як не було, так і нема, то вимагали, аби вона негайно приїхала на місце події.

“Я чудово розуміла, що знову може відбутися ескалація конфлікту, й мені нема чого сказати людям. Напередодні ввечері я була в міліції. У заяві настоятеля Ільницького, який пише, що нібито я підбурюю людей, не було посилань на жодні документи, не кажучи вже про те, що в міліції у мене так і не було можливості ознайомитись із додатком документів, які я могла б показати людям, щоб їх заспокоїти”, — розповідає депутатка Ірина Федорів.

“Я одразу набрала дільничного і повідомила, що за відсутності документів, я не гарантую, що мені вдасться заспокоїти людей, бо вони документи просять уже місяць. За 25 хвилин після того, як мені зателефонували мешканці округу, я була вже на місці. Побачивши тачку з бетоном біля рову, я одразу викликала слідчо-оперативну групу. На моєму годиннику в цей момент було 21:00”, — додає Федорів.

militsiya

Депутат викликає міліцію

До слова, Федорів у цей же час вимагала, аби на місце вийшов негайно депутат Ільницький й виніс всі необхідні документи, щоб заспокоїти людей.

Варто зазначити, що коли ми телефонували депутатці Федорів й вимагали, аби вона негайно приїхала, отець Микола (депутат Ільницький) ще був у центрі. Він поїхав геть “випадково” тоді, як почався рух біля госпбудинку, де робітники саме залили фундамент паркану.

“Він щойно поїхав. Чого ви так пізно прийшли”, — повідомив нам невідомий чоловік у грубій формі.

По-перше, всі щойно повернулися з роботи, а по-друге, саме надвечір заливали бетон біля господарського будинку.

Було доволі смішно чути від одного з чоловіків, який, очевидно, проживає на території колишнього дитсадка, що людей, котрі зібралися біля паркану, який без документів мурують уже місяць, мала зупиняти своєю командою Федорів, бо вона“головна”.

Ну, це психологія підконтрольної людини, яка бачить у депутаті начальника. Ми ж вважаємо, що головним є виборець. Депутат же за законом має отримувати від виборців завдання і виконувати його в межах закону.

Вже сутеніло, черговий раз на місці конфлікту всім були раді лише комарі.

Розмова із вимушеними переселенцями поволі налагоджувалась, хоча дехто намагався спровокувати конфлікт й перепитував, чи треба їм їхати назад на Схід. Частина більш поміркованих переселенців заспокоювала провокаторів і тих, хто намагався записати результати цих провокацій на диктофон чи камеру.

rozmova

Отець Микола, який щойно від’їхав з місця події нібито з відповідними документами, не дуже квапився приїхати й заспокоїти людей.

Ми всім пояснювали, що якщо є дозвільні документи, й їх нікому не показують вже місяць, то той, хто будує, і місцева влада, вочевидь, хочуть, щоб був конфлікт.

Селищний голова дійсно мав би у цій ситуації негайно викликати в селищну раду трьох депутатів (Ільницького як забудовника, Федорів, як депутата від Меблевої 11-б та Лісової 20-а, Магея як депутата від Меблевої 11-а та 11), посадити їх з юристами за стіл переговорів, проконтролювати передачу документів й сказати Федорів та Магею, щоб вони провели збори мешканців прилеглих до забудови будинків й роз’яснити, що все відбувається за законом.

Будь-якого конфлікту можна було б уникнути, якби від початку дотримуватися законодавчого поля.

“Рада давно не має повноважень на прийняття таких рішень. У випадку, коли справа стосується не приватних садиб, а земель громади, має бути декларація на будівельні чи підготовчі роботи. Для паркану підходить будь-яка з цих декларацій. Цю декларацію може видати лише Інспекція архбудконтролю”, — роз’яснює нам юрист Юрій Брикайло, який спеціалізується на земельному праві.

“Цим рішенням виконкому вони просто зробили спробу показати, що є бодай якийсь документ, подіваючись, що люди в це повірять і розійдуться. До слова, немає навіть такого визначення “відновлення”. Є поняття реконструкції та будівництва. Немає реконструкції старого паркану. Є будівництво нового. Очевидно, якщо не надають декларацію на будівництво (підготовчі роботи), то її, найімовірніше, немає й відбувається порушення закону”, — додає правник.

На щастя, ескалації конфлікту між переселенцями та місцевими не відбулося.

“Ви зрозумійте нас. Ми з одних перипетій потрапили в інші. Ми також хочемо спокою”, — говорить один із чоловіків уже в сутінках.

Ми пояснили, що ми просимо документи місяць, ходили і зверталися в раду, зверталися в прокуратуру, до міліції, й ніхто в очі документів не бачив, хоча отець Микола (депутат Ільницький) публічно і від початку стверджував, що документи є.

“Я заздрю, що у вас така громада”, — сказав інший переселенець.

Нам із переселенцями, яким ми допомагали й чиї діти граються разом з нашими, дійсно нема чого ділити, нема через що насправді конфліктувати. Ми чудово розуміємо, в яких вони умовах. Не виходити на підтримку отця Миколи (депутата Ільницького) вони не можуть, бо він в їхніх очах — благодійник.

Панотець Ільницький не квапився до людей, які вже місяць мають одне-єдине прохання: дайте можливість ознайомитися з документами.

Не було вкотре на місці й представників місцевої влади.

Зрештою приїхали правоохоронні органи за викликом депутатки Федорів. Ільницький з’явився  через три хвилини після того, як приїхала слідчо-оперативна група. Це сталося більш ніж за годину нашого очікування.

У руках Ільницький мав документи, які відмовлявся одразу показати й казав, щоб слідчо-оперативна група розбиралась із тими, хто пошкодив його паркан.

Згодом ми всі побачили рішення виконкому від… 29 липня 2014 року. Тобто голова виконкому Вадим Садовський пост-фактум вирішив допомогти Ільницькому легалізувати його незаконну діяльність.

“Всі питання до селищної ради”, — реагує отець Микола на запитання: як він міг працювати без документів і провокувати незаконними діями конфлікт.

Нагадаю, що на виконком не пустили молодих мам, які вимагали розглянути серйозне питання роботи дитсадків.

“Що? На виконкомі, де нас витурили за двері й не пустили, знову розглядали проблеми Ільницького й вкотре наплювали на те, що вимагала територіальна громада? Просто чудово. На сесії 20 числа прихожан і переселенців щодо Ільницького вислухали, а мене щодо дитсадків не хотіли слухати”, — обурюється коцюбинчанка Ольга Матюшина.

katia

“Тобто на розгляд важливого для громади питання щодо подовження роботи дитсадків вони часу не знайшли. А щоб спробувати легалізувати незаконні дії отця Миколи — це як завжди, будь ласка! Ну і тепер скажіть мені, що я не була права, коли говорила, що між екс-“регіоналом” Садовським і настоятелем УПЦ КП Ільницьким є домовленості перед виборами”, — обурюється Матюшина.

Особисто я вважаю, що якщо 29 числа був виконком, на який не пустили громаду, якщо було рішення, хай навіть пост-фактум, й всі розуміли, що назріває конфлікт, а рішення приховували, то в новій ескалації конфлікту винен той, хто знав про документ, мав його на руках, зумисне поїхав геть, коли залили бетон у рів, і туди вкотре збираються люди.

Винен той, хто їхав на місце події більше години, хоча щойно, зі слів самих переселенців, від’їхав.

До речі, копій документів на ознайомлення не дали, хоча люди пропонували піти й зробити копії вдома, депутат пропонувала дати гроші на ксерокопії, якщо у цьому є потреба.

“Не підкуповуйте мене”, — пафосно заявив Ільницький.

З тих документів так і не стало зрозумілим, чи можна зводити новий паркан, бо виконком дав рішення про відновлення саме старого паркану.

“Ви розумієте, що відновити паркан — це відновити той, що був. А якщо будують новий — то це ніяке не відновлення. Треба виносити межу ділянки в натуру. Мають зробити відповідний проект на паркан і затвердити його у відповідній інстанції”, — розповідає Георгій Духовичний, член правління Національної спілки архітекторів України.

“Те, що ви розповідаєте про приміщення дитсадка — також типова проблема для Києва. Ніхто не скасовував постанови Кабміну. Відповідно, таке відчуження приміщень колишніх дитсадків може відбутися тільки за рішенням Кабміну. Це стосується і селищ, і міст. Якщо такого рішення немає — то це все незаконно. Треба розбиратись у вашому питанні не лише з парканом, а з усім, і то від самого початку, вивчати документи”, — переконаний Духовичний.

Найбільше питань викликав державний акт на землю та картографічна його частина, оскільки з ним ознайомитись належним чином було неможливо.

“Ви ж розумієте, що не просто так не надають документів на ознайомлення. Я на акті бачив три ділянки. Цей акт 1995 року й треба перевірити, чи не видавались пізніше нові акти. Обов’язково треба робити геодезію й виносити межі в натуру. Я переконаний, що стане зрозуміло — порушення є”, — говорить мешканець Меблевої Назар, який має свою землепідрядну організацію.

santymetrova

“Ми сусіди. З нами мали погодити межу. Нам треба проаналізувати документи, для цього нам мають надати копії. Ніхто не може за кілька хвилин визначити відповідність координат, тим більше, що межу в натуру ніхто, я так розумію, не виносив, крім нас”, — додає Назар.

plan2

Якщо всі фахівці в один голос говорять, що винесення в натуру меж є обов’язковим, то от що з цього приводу відповів на депутатське звернення селищний голова Вадим Садовський депутатці Федорів:

“Додатково інформую, що рішенням ради від 15.04.2014 року № 650 Центру реабілітації та соціальної допомоги надано дозвіл на укладання договору оренди земельної ділянки площею 0,45 га по вулиці Лісовій, 21-а. На даний час договір не укладено, відповідними землевпорядними організаціями ділянка в натуру не відводилась, оскільки відсутня індексо-кадастрова карта селища.”

І хоча депутатка просила негайно зарити небезпечні траншеї, які не огородили й куди падали діти, їй Садовський рекомендував:

“Приєднатися до даної (незаконної — прим. авт.) справи…, а також довести до відома громади вашого округу зазначену інформацію та вибачитися за тимчасові незручності”.

Цинічно. Про те, що рада зобов’язала проводити будівельні роботи з дотриманням норм безпеки громади, й Ільницький про це попереджений — ані слова.

Тому стає зрозумілим, чого ж всі кажуть, що документи є, але ніхто їх не надає. Змова очевидна.

Документи, які зі слів Ільницького давали йому право на зведення паркану, уклінно попросили перефотографувати чи зняти копії, щоб вивчити із залученням експертів.

“Так давайте ми вам зробимо, як і має бути, щит, а ви вивісите відповідні документи на ньому”, — пропонує один з чоловіків, що мешкає на Меблевій.

На численні прохання надати копії у депутата Ільницького була одна запрограмована відповідь:

“Звертайтеся до селищної ради”.

Ставало зрозумілим, що конфлікт вирішувати отцю Миколі не вигідно. Люди побігли за папером та ручкою. Депутат Федорів заходилася писати депутатське звернення з вимогою надати копію документів, але Ільницький сказав, що його робочий день як депутата закінчився.

От як дивно виходить. Через його незаконні дії громада вже місяць як збурена, наш депутат свій робочий час не регламентує, бо він не регламентований законом, а в Ільницького, який і спровокував конфлікт, робочий час закінчився.

Можливо, комусь подобається провокувати розбрат?..

“Давайте тоді на вихідних робочі не будуть працювати й заливати бетон, а дочекаються, доки ми ознайомимося з документами”, — пропонували йому коцюбинчани.

Але Ільницький сказав, що на вихідних буде вестись робота.

“У вас є робочий графік, от і в них є”, — сказав отець Микола.

Після того, як у всіх сторін міліція взяла пояснення, після чергових перепалок отця з мешканцями Меблевої 11-а та 11-б, всі розійшлись спати.

У суботу, на Ільї, о 6:30 ранку робочі Ільницького вже возили тачками каміння до конфліктного місця і стукали. У вихідний день будівельні роботи, що супроводжуються шумом в 7:00, є порушенням закону.

robochyi

“Я прокинулась близько сьомої. Вікна були відкриті всю ніч. Мене розбудив шум. Совісті люди не мають. Вихідний день. Час коли можна зрештою відпочити, вони гримають. Гримали і в 16:00, коли діти малі спали. Не провітрювати не можна, бо душно”, — жаліється молода мама Ірина.

Близько 8:00 до приміщення колишнього дитсадка приїхав член виконкому Богдан Слюсаренко.

“Так, рішення щодо паркану на виконкомі було, як і щодо дозволів на перепланування вікон. Але рішення виконкому не дає ще остаточного права на зведення паркану. Мають бути відповідні дозволи й документи. Тому я навіть не надав значення тому, що це питання 29-го числа винесли на виконком”, — пояснює член виконкому мешканцям Меблевої.

“Я особисто зранку кілька разів набирав депутата Ільницького. Якщо у нього є вже всі необхідні документи, то він має їх надати людям. Я не розумію, навіщо провокувати конфлікт”, — зазначає Слюсаренко.

Але поки всі визначалися з тим, що робити далі, каміння для паркану возили і далі.

“Я дивуюся такому завзяттю мурувати паркан, коли люди проти. У настоятеля храм недобудований вже скільки років? Хай би храм добудовував, а не мурував паркан довкола приміщення, де здавав номери готельні в оренду”, — обурюється Тетяна, мешканка сусіднього будинку.

tserkva

Разом із членом виконкому ми підійшли до місця, де ще вчора була слідчо-оперативна група.

Тут є слід нашої маленької перемоги. Рів таки дещо посунули, хоча не було видно жодного кілка, який би мали встановити геодезисти під час виміру координат земельної ділянки. Більше того, рови як були, так і залишились неогородженими.

rovy

Але до справжніх меж ділянки, яку показував правоохоронцям сам Ільницький, ще дуже далеко.

1-sha_tochka2

Також є сліди зрубаних дерев. Сподіваюсь, відновлювальна вартість вже сплачена в бюджет селища?

zrub

А на зруб дерев на території нацпарку є відповідний дозвіл й кошти пішли в бюджет Нацпарку?

korin

Зрештою депутака Федорів зателефонувала до прокуратури й запитала, коли буде обіцяна перевірка, адже щонайменше мали місце незаконні будівельні роботи.

Згодом, як стало відомо, Садовський зателефонував Ільницькому (на відміну від члена виконкому, який йому телефонував не раз, у Садовського Ільницький слухавку взяв хутко) й повідомив, що всі роботи треба зупинити до перевірки, яка має відбутися  цього тижня.

Роботи зупинили. Таким чином, за допомогою депутатки Федорів, яка працює і в неробочий час, і у вихідні, вдалося зупинити чергову ескалацію конфлікту на Меблевій.

У понеділок правоохоронці так і не отримали копій документів, хоча чекали, коли депутат Ільницький принесе їх для ознайомлення.

“Я намагалась факсом відправити депутатське звернення до Центру реабілітації. Телефонувала на міський номер, який, ймовірно, підняв депутат Ільницький. Я представилась і спитала, чи можуть прийняти факсом депутатське звернення до Центру. Мені запропонували відправити його в селищну раду”, — розповідає Федорів.

“Я наполягла, що звернення до Центру треба направляти до Центру, а не в селищну раду, куди нас методично відправляє депутат Ільницький. На що мені сказав чоловічий голос, схожий на голос депутата Ільницького, що він не може говорити, він не в центрі і за кермом, він не може мені повідомити номер факсу, за яким я можу відправити звернення, бо в нього відсутні адміністратори”, — додає депутатка.

Три депутатські звернення до Центру відправили електронною поштою.

evidence

Поки роботи призупинені. Але ж це можна було зробити і раніше. Просто не було політичної волі селищного голови.

Отже, вся відповідальність за те, що відбувається вже протягом місяця, лежить на Ільницькому, який порушив закон і будував (а можливо, і досі будує) без належних документів та на селищному голові Садовському, який це все покривав і намагається пост-фактум легалізувати.

У вівторок, 5 серпня, на місце зрештою приїде представник Інспекції архбудконтролю, який із працівниками прокуратури міста Ірпеня вивчить на нашу вимогу документи у цій справі.

lesiaАвторка: Леся Кравченко, коцюбинчанка

18 коментарів

  1. Ладко 5 Серпня 2014 at 14:08

    Внизу, під фотографією “авторки”
    Tags: Ільницький Коцюбинське Отець Микола паркан Федорів

    Леся Кравченко? нє-а, не бачив..

    розповідає депутатка Ірина Федорів.
    додає Федорів.
    До слова, Федорів у цей же час вимагала
    викликом депутатки Федорів.
    Депутат Федорів заходилась
    Зрештою депутака Федорів зателефонувала
    розповідає Федорів.
    за допомогою депутат Федорів, яка працює і в неробочий час, і в вихідні

    Федорів знайшла чергову “літописицю” свого буремного життя..

    — Ми з одних перепитій потрапили в інші.
    Слово “перепитій” мене вразило до глибини душі… цікаво, чого саме ви перепили, Лесю?

    –зарити небезпечні траншеї, які не огородили й куди падали діти,
    Це ви після “перепитій” бачили, чи як?

    — А значить вся відповідальність за те, що відбувається вже протягом місяця лежить на Ільницькому
    Брехня, Лесю! Конфлікт почався 13.06 з замовної статті, написаної Editor про отця-мільйонера.

    — В настоятеля храм недобудований вже скільки років? Хай би храм добудовував, а не мурував паркан довкола приміщення, де здавав номери готельні в оренду,” – обурюється Тетяна,
    А біженці в храмі житимуть, обурена Таню?

    –зарити небезпечні траншеї, які не огородили й куди падали діти,
    Це ви після “перепитій” бачили, чи як?

    — Ви розумієте, що відновити паркан – це відновити той, що був
    Як ви собі уявляєте відновити паркан “той, що був” з бетонних плит, яких вже немає?

    — що ви розповідаєте про приміщення дитсадка..
    не маніпулюйте вкотре фактами! Садок закрили в 90-х. Його не забирав і не перепрофільовував о.Микола!!

    95.158.60.**

  2. Лариса 5 Серпня 2014 at 19:48

    Цей сайт, що для “галочки”?

    Чому не рпубліковуєте відповіді на питання, що цікавлять громаду Коцюбинського?

    Моя позиція чітка і зрозуміла –

    1. Якщо ви вимагаєте від парафії документи на заміну паркана, то надайте громаді правочинні документи на додаткову парковку біля будинку 11б на вул. Меблевій,

    Правочинні документи на встановлення сторожки,

    Правочинні документи на погреби.

    2. Припиніть принижувати, паплюжити та цькувати ЧЕСНЕ і ЧИСТЕ ім’я отця Миколи.

    3. Припиніть приниження та переслідування переселенців, що мешкають в Центрі духовного розвитку.

    4. Не налаштовуйте мешканців Коцюбинського проти прихожан парафії Преображення Господнього УПЦ КП та настоятеля протоієрея Миколи Ільницького і переселенців.

    5. Спрямовуйте свою роботу на підтримку миру та спокою в Коцюбинському, а по-перше на Меблевій.

    ПИТАННЯ до депутата Ірини Федорів, що цікавлять та турбують громаду Коцюбинського, вас обрали – працюйте і не тільки там де вам хочеться, а ще там де треба:

    1.Питання по роботі “лікарні”:
    – Скільки пацієнтів лікувалися в лікарні на Лісовій, 21 – за 2013 рік та за перше півріччя 2014 року?

    – Скільки працівників працює в лікарні на Лісовій, 21 – в 2013 році та в першому півріччі 2014 р.?

    – Скільки бюджетних коштів виділяється на утримання лікарні на Лісовій, 21 – (зарплати, командировочні, відпускні, декретні, преміальні, комунальні, електрика, ремонтні, телефони, ліки, медтехніка, госптовари, спец.одяг, канцтовари, тощо) – за 2013 рік, та перше півряччя 2014 року?

    2. На якій відстані від дитячого майданчика можна паркувати авто? Які санітарно-гігієнічні норми це регулюють, чи виконуються вони?

    3. Які дозвільні документи є на встановлення “сторожки”?

    4. Які дозвільні документи є на погреби, що вириті напроти будинку 20-а на вул. Лісовій?

    5. На якій підставі, мешканці будинку 11-б на вул. Меблевій, власники авто, забетонували додатковий майданчик для паркування? Якщо це зроблено іншою структурою – все одно – документи!!!

    6. Які межі нашого будику, згідно кадастрового плану?

    Ладко
    24.07.2014 о 12:08
    Повторю запитання:

    1. Хто з вас, крім Федорів і Лесі округлює 22 до 30? і за які гроші Федорів утримує водія, якщо сама не має прав? (це про Тойоту, а не про машину СТБ)

    2. Оля, Люба і Віта знають, для чого їх знімали?

    3. Який паркан будувався 13.06.2014, коли невідомий Editor, написав про отця-мільйонера, з чого, власне розпочався конфлікт?

    4. Чекаю спростування інформації щодо відсутності реабілітаційного центру.

    5. Де була депутатко-журналістко-керівниця, коли 5 років тривали суди за приміщення?

    6. Так на кого оформлені документи: на громадянина Ільницького, чи релігійну громаду? це так, для інформації..

    7. І таки правда, чекаємо звіту про витрачені кошти і кількість вилікованих у Коцюбинській лікарні?

    8. Які саме відділення є у Коцюбинській лікарні, за якими напрямками? Які хвороби? Фах лікарів?

    9. Про газон запитання знімаю: хочете гадити–гадьте.

    10. Якщо ділянка землі під центром+лікарнею на кадастровій карті “державна власність” і чорне, не обведене– теж, то хто постраждав від переносу паркану?

    11. Чому сайт Києво-Могилянської академії на запит у пошук “Федорів” не знаходить нічого.. Там не знають, що вона у них викладає?

    95.158.60.**

    Катерина
    31.07.2014 о 15:01
    А чого тут все крутяться навколо будинку 11-б? Це що, все Коцюбинське?

    Мене теж цікавлять питання Ладка і Лариси. Питання справедливі.

    Я теж підтримую сторону отця Миколи і мені гидко, що ви його доідаєте.

    Іро! Припини ці розмови, листівки, збори! Вгомонися!

    Тобі є чим займатися. Твої проблеми з Київським патріархатом нам відомі.

    Тебе чіпає КП? Іди в яку завгодно церкву – то твоя справа!

    Твої дії – це переслідування та приниження УПЦ КП її прихожан і ми це доведемо!

    Лемки повинні жити на Лемківщині із своїм менталітетом і там качати свої права, а тут в Коцюбинському, на Київщині, нема чого нам нав’язувати свій менталітет!

    Приїхала сюди жити – рахуйся з нами!

    Не треба тут влаштовувати ЗАПАДЕНСЬКИЙ ДИКТАТ!

    Багато людей шанують отця Миколу, чого тебе трусить?

    Скільки статей надрукувала!

    Отець Микола теж приїхав до нас, але він заробив вже повагу коцюбинчан.

    Бери приклад з нього і працюй як депутат.

    Я теж чекаю відповідей і про лікарню і про твої походеньки із Пшонкою і т.д. по списку…

    95.133.48.**

    Алексей
    15.07.2014 о 15:36
    Не статья, а просто Федорино горе! Уже за больницу молчали бы в тряпочку! Та кто там обслуживается? Один-два человека и все. Пусть в год 20 – 30 человек сделали уколы. А хавал на бюджетные хлеба дофига! И как обслуживается? Что там могут сделать толкового? Все равно нужно ехать в Ирпень или в Киев. Это еще и коммунальные и свет оплачивается из бюджета. Зарплата, премии, надбавки, декретные… Мне тоже интересно – сколько ртов мы, налогоплательщики, кормим в этой горе-больнице и сколько бабла на них уходит?

    82.207.27.2**

    Саня
    16.07.2014 о 22:09
    Какой готель! Где готель? Какое питання? Где оно будет стоять? У тебя? Врядли! Запомни, бестолочь, это Центр духовного развития. Тебе, кстати, надо туда, ну, например на курсы английского языка или в “бассейне” ( которого нет) поплескаешься, а может быть на семинар медсестер волонтеров попадешь – поумнеешь, может пользу какую людям принесешь. А может ты хочешь бомжам помочь? Или инвалидам, которых батюшка лечит? Только за свой зад думаешь – эгоистка? Так на твой зад и будет новая больница, которую на сэкономленные деньги и построим. Ждем цифры от Федоры, может разродится когда-нибудь!

    178.137.130.1**

    Татьяна
    16.07.2014 о 16:00
    Наверное, все таки не помогли тебе избежать инвалидность!
    Человек спрашивает у Федоры, – ясно тебе? Почему ты лезеш? У отца Николая и так много работы, а Федора – подняла эту тему, пусть и отвечает, если сможет. Посмотрим какая она “депутат”. Если не струсит, конечно.
    Мне тоже интересно, то что она ответит. Это как тест на “вшивость” для “честной” журналистки. Кстати, из больницы тоже могли бы ответить, там же тоже есть “детупат” !
    А то, отец Николай как кость в горле, а “больничные” бюджетные пьявки – это подарок! Мне интересно, сколько они жрут и просырают наших денег?

    217.76.205.**

    Марина
    17.07.2014 о 18:53
    Вы клевещите на человека. Доказательства о взятках, подкупах.
    Вы хотите у парафии забрать то, что является частной собственностью, а это криминал! Не хотите- ли в тюрьму, мадам-с?
    И что значит готовый детский сад? Все что там сделано – тоже является частной собственностью парафии. И отец Николай не является единым собственником.
    Я там была и видела выпивших мужиков, которые пришли агрессивно настроенные , угрожали батюшке, мат кались и дрались. Вырвали столбы. Это ягнята по- вашему? Я тоже на стороне отца Николая. Я очень зауважала батюшку после того, что на упреки, матеренную ругань он не сорвался и не началась драка, а наоборот разнимал сцепившихся.
    А про больницу, мне тоже интересно, сколько бюджетных денег в год уходит на содержание этого заведения? И сколько сотрудников работает? Количество обращений мне тоже не понятно,- это со скорой помощью и поликлиникой или только больница?

    Марина
    17.07.2014 о 20:29
    Людина померла не від уколу, а завдяки неправильному лікуванню ( і уколи також) у людини стався інфаркт, ледве спасли.
    Від всіх відгавкались? Та ні. Всім рота не закриєте.
    І скажіть, будь-ласка, кого з лікарів посадили в тюрьму за вбивство? Ви завжди праві, якщо б садили, то уважніше відносилися б до хворих і без Вашого показового нахабства!
    Замість того, щоб вибачитися за низький рівень надання медичної допомоги, Ви намагаєтесь закрити людям, коцюбинчанам, рота.
    Хіба це правильна поведінка сестри милосердя, або депутатки?
    Ви не відповіли на чітко поставлені питання, мені вони таж цікаві, то я їх повторюю:
    1. Скільки працівників робить в лікарні на Лісовій?
    2. Яка сума бюджетних коштів витрачається щорічно на утримання лікарні на Лісовій?
    3. Яка кількість людей отримує лікування ( а не звертається за допомогою) і тільки в лікарні на Лісовій? Без швидкої.
    Ваша приблизна відповідь наштовхує на недовіру Вам, як депутату і як медсестрі.
    Скільки людей, виявляється не задоволені роботою лікарні, і Ви їх всіх облили грязюкою.
    Це сором!
    А за те, що я в списку проплачених – окрема вдячність!
    Як Вам подобається перекреслювати нє угодну думку!
    І Саню немає чого банити, людина має право на свою думку і ми не повинні думати так як Ви хочете. Як може людина, так і каже.
    У нас демократія!
    А Ви прямо монархиня! Із грязі – в князі? То прийде час, що знову опинитись в грязі.
    А отця Миколу немає чого цькувати! Христа уже потоптали ногами? Далі продовжуєте? Ну-ну! Побачимо, як далі буде?
    Я не думаю, що комусь треба ваше приміщення. Отцю Миколі і так є з чим працювати. Треба замислитись про таку кількість скарг. Невже в лікарні, на Вашу думку, так все добре? Схаменіться! Не розпалювайте ворожнечу! Примириться з отцем Миколою!

    109.95.52.1**

    Татьяна
    17.07.2014 о 20:50
    Ой, я в списке не угодных! Спасибо! Слава Богу, за инакомыслие у нас пока не сжигают на костре, но грязью обливаю прилично! Госпожа, медсестра-депутатка! А на вопросики-то не ответила! Жим-жим? Какая разница какие бюджетные деньги вы тратите? Это наши деньги – налогоплательщиков, вы бюджетники, слуги народа, за наши деньги нас окунаете! Да вашу больницу с такими как Вы черноротыми, я десятой дорогой обойду – только чтоб не попасть на язык! За что Ларису обидела? За что батюшку клюете? Бездельницы! Свесятся с окон и считают, что привезли беженцам! Сборище сплетниц! Змеиное кубло! Языки не отсохли еще?
    Перестаньте кусать священника и от вас люди отстанут. В диалоге все коцюбинчане, одна Ира из Ирпеня, читать умеешь? Почитай и про Ларису. Наша она, и с ребенком гуляет в лесу!
    Зачем эта вражда? Кто выиграет? Мир должен быть между соседями! А на комментарии про больницу обратите внимание и сделайте выводы. Видно не все так хорошо. Жду ответ на вопросы по цифрам.

    217.76.205.**

    Саня
    17.07.2014 о 23:57
    Что ты тут законы пишешь? Цифры давай! И поликлиника – не причем! За поликлинику вопросов нет. Все вопросы про больницу. Сколько больных, сколько медиков ( санитаров, водителей, слесарей, и др. персонала и сколько бабла в год? Конкретно!
    Какая больница? – оставить одного фельдшера! Больше толка будет и меньше говорильни.
    Я язык твой – враг твой! Не уважаешь ты людей… Чем же можешь ты помочь? Закон на бумажке написать? Или сплетаю очередную сплести? А может осудить кого? Да ну тебя, с такой помощью!
    Вспомни, что творилось в 2007 году! Не зря Христос под ногами появился!
    Кстати, беременной беженке так и не помогли по стоматологии. Может себе галочку поставили, что помогли, а по факту – н-е-т! Зачем вы такие нужны? Сама себе ответь на этот вопрос, сестричка!

    178.137.130.1**

    Татьяна
    17.07.2014 о 20:57
    Ну, и ты свои пять копеек вставила. Иди лечись, не трать время зря. Не твое это – в умных диалогах участвовать! Пожалей себя! В лечении главное – профилактика! Кто говорит, что больница не нужна? Всем нужна! Но в другом формате! Чтобы было приятно прийти! И кто сказал, что отец Николай забирает больницу? Это он тебе сказал? Или сплетаю больница рас пустила? Да, больница, – вот вам и медпомощь! Противный ответ Антонины, гадкий, даже! Мы просили цифры , а получили плевок! Плохо!

    217.76.205.**

    Віктор
    18.07.2014 о 17:06
    А як же відповідь на наші запитання?
    Не по зубам?
    І як так не допомогти біженці вагітній?
    Ви що там звірі якісь зібралися? А як клятва Гіппократа ?
    Морок один! Гидота! Сором!

    Юлія
    22.07.2014 о 15:08
    А парковка біля будинку на Меблевій 11б законна? Наші діти дихають вихлопними газами – це настоящий злочин! Чи це Федору не турбує? Що тільки Отець Микола у всьому винний? А кіоск має дозволи? Чи це замовлення на отця Миколу? Осінь на носі, треба забезпечити людям тепло, що ви робите? Кому ви заважаєте?

    82.207.96.1**

    Ігор
    22.07.2014 о 16:52
    Навіщо ці сварки ? І парковку авто треба узаконювати і погреби.
    Ірина! Хіба всі проблеми Коцюбинського в цьому паркані? Навіщо заважати працювати та гнобить священика? Найшла жертву! Відчепися вже, як п’явка присмокталася. Надоїло!

    93.73.28.1**

    Сергій
    23.07.2014 о 09:44
    То виясність, яка територія закріплена за будинком 11-б на вул Меблевій. Вам же надоїло, то намагайтеся бути об’єктивною. А щодо Федорів, то дійсно – сварлива баба! А Ільницький робить капітальний ремонт та паркан не як громадянин особисто, а як голова парафії. І не зрозуміло, чому питання в Федорів і інших виникають саме до нього як до громадянина. Це що , неграмотність, або навмисно – травля людини?

    85.223.182.**

    Олег
    24.07.2014 о 21:53
    Классная сказка про Федорино горе! Детям буду читать – полезно!
    А почему не сделали сразу геодезию дома 11б? Знать надо свою территорию. А бетонировать место под парковку – самозахват и сторожка – самозахват! Документиков ведь нет. Даже в забитом селе для строительства любого столба нужен документ. И маф тоже должен иметь кучу разрешений. А уж погреба – вообще криминал! Зачем это дерьмо поднимать? Скучно? А забор нужно от наркоманов и воров! Не понятно?

    178.137.130.1**

    Павло
    26.07.2014 о 12:32
    Я мешканець Лісової 20-а.

    Федора!

    Навіщо ти підбурюєш людей?

    У мене є погреб на Лісовій. Ти дрочиш людей, зараз вже піднімається питання погребів, і якщо через ТЕБЕ я його втрачу – стережися! Прийдеться виїзжати тобі з Коцюбинського. Ми тут з сусідами тебе на руках з селища винесемо!

    Отець Микола тут нікому не заважає, працює собі людина – нехай. Забудь уже про цей садок, думай де новий робити. І паркан нехай будує.

    Залиш селище у спокої!

    37.57.249.1**

    Алла
    26.07.2014 о 18:47
    Мне тоже интересны вопросы Ларисы. Почему никто не отвечает? Если Ира занята, то почему помощницы не могут ответить? Считаю гонения прихожан и беженцев – верх цинизма ! Отец Николай – труженик и очень приятный человек, не унижайте его и не мешайте. Вы же реально – мешаете!

    93.73.218.1**

    Константин
    29.07.2014 о 10:18
    Мне тоже интересны вопросы, заданные Ладком и Ларисой.
    Почему вы не отвечаете – не понятно, реально депутат и вопросы серьезные.

    Поддерживаю отца Николая.

    Переселенцам тоже надо помагать, тем более что не известно сколько эта война продлится.
    Вы зачем их выживаете? Неужели за то, что они поддерживают отца Николая?

    На самом деле конфликт не состоит в строительстве забора или ремонте здания – это мне понятно.

    Этот конфликт разожгли в московской церкви и тянется уже много лет.

    Может надо закончить воевать, тем более, что в московской церкви в Коцюбинском тоже произошел “раскол” .

    95.132.96.2**

    Це всі ті коцюбинчани, що чекають відповідей на поставлені запитання.

    Чекаємо далі…

    213.111.69.2**

  3. Леся 6 Серпня 2014 at 09:48

    Пане Ладко, навчіться бачити правду!
    ““Ви зрозумійте нас. Ми з одних перипетій потрапили в інші. Ми також хочемо спокою”, — говорить один із чоловіків уже в сутінках.”
    Я жінка, я мати і аж ніяк не можу бути чоловіком із сутінок. Рольові ігри це Ваше – то Ви Ладко, то Ви Анонімний…. а може на повний місяць Ви ще й Лариса з Катериною?
    Щодо коментарів, на які посилається Лариса…. АГРЕСІЯ, ХАМСТВО, ЖОДНИХ АРГУМЕНТІВ, ЖОДНИХ ПІДТВЕРДЖЕНИХ ФАКТІВ.
    Доречі, пані Ларисо, псевдомешканко Меблевої,11Б – коли Ви вчора комент клепали наш дружній будинок збирав та вантажив допомогу в зону АТО.

    77.239.179.**

    • Ладко 6 Серпня 2014 at 10:39

      Лесю!

      Слово “перепитій” у статті писали Ви, а не чоловік з сутінків… Це Ваша “грамотність”, а не його. 🙁

      –Рольові ігри це Ваше – то Ви Ладко, то Ви Анонімний….
      не хаміть мені, жінко і мати, я єдиний раз був Анонімним через технічну помилку і сам відразу ж підтвердив своє авторство.

      –а може на повний місяць Ви ще й Лариса з Катериною?
      Я чоловік, я батько, як я можу бути Катериною?
      На повний місяць на місці трьох дубів гуляє інша нечисть!. 🙂

      Навчіться бачити правду– Ви лише дрібні пішачки, які для пані Федорів роблять брудну справу, додаючи ій рейтингу і такої жаданої слави.

      скажіть мені, Лесю, який паркан будувався 13 червня, коли почався конфлікт?

      напишіть мені, як ви собі уявляєте відновити паркан “той, що був” з бетонних плит, яких вже немає?

      може Ви, Лесю, знаєте, чому Федорів мовчала 5 років, поки тягнулися суди за приміщення, яке колись ду-у-у-же давно було дитсадком, аж поки не прозвучало слово “мільйон”?

      95.158.60.**

      • Леся 7 Серпня 2014 at 13:46

        Єдину орфографічну помилку в тексті на 2 сторінки А4 визнаю. Ще є декалька пунктуаційних. На медаль не претендую (відомі видання, статті котрих переглядають десятки літ. редакторів, також допускають помилки. Чергування “е” з “и” повторю. Обіцяю).
        Щодо відновлення паркану – новий рів для цього рити не обов’язково.

        77.239.179.**

  4. ella24 6 Серпня 2014 at 13:50

    чорнорота наволоч цей, ряжанй в священий одіж дибіл.. Який тут сам себе з одної адреси під різними іменами захищає. Кому ти потрібен сутенер? Каземати тюремні за тобою плачуть , не тільки в пеклі, а й тут у сізо.

    46.211.142.**

    • Лариса 6 Серпня 2014 at 15:53

      Вот, Ирина, это твое истинное лицо!

      Звериный аскал!

      Я тебя нутром чую.

      Доиграешься, что прокляну тебя до седьмого колена.

      Я тебе не отец Николай – великодушный и долготерпеливый.

      Достала уже!

      Еще один подобный комментарий про батюшку и посмотрим…

      213.111.69.2**

      • vota 6 Серпня 2014 at 23:07

        піп микола головного мозку…
        і таке буває, виявляється

        89.200.252.2**

        • Лариса 7 Серпня 2014 at 09:49

          Федорино-горе по-коцюбински.

          Федорино горе – это сказка про горе бедной журналистки, у которой в голове появились тараканы, бабочки и пауки. Поэтому она начала бросаться на всех подряд и те умные и светлые люди, которые ее раньше уважали начали бояться и шарахаться от нее. А почему?
          Так ведь журналистка стала неряхой: грязные статейки начала печатала, завела рабов и за их спинами стала скрываться, под разными именами пряталась, небрежно относилась к беженцам, спровоцировала конфликт прихожан парафии Преображения Господнего с работниками больницы, а самое противное – натравила соседей – мужиков-амбалов на прихожан, переселенцев и священника!
          Вот все и увидели, что уважать-то Федору не за что стало! Что душа ее покрылась пеленой тщеславия, разум затмила жажда сесть в кресло мэра Коцюбинского, а совесть заснула литаргическим сном.
          И дружки у нее завелись стремненькие – Гоп-компания: Жаденция, Обидюка, Зленок, Серый Тень, Указательный Должнец, Маркиз-Каприз, Ломальщики Жизни, Принц Ип, Змей Гордыныч, Непонятница, Слабак, Страх-тарарах, Зазывалы, Драчонок, Проказники, Хочунчики и Рассундук.
          А прежние подружки и друзья: Сознатель, Верушка, Любавушка, Радунок, Терпелюшка, Верхние Жители, Посланник, Лепильщики Жизни, Совестунья, Источник и Роднуля, – стали гонимыми вместе с Провожатым.
          И началось в Домовом Дворе жизнетрясение – выматывающее и высасывающее…
          Но мы знаем, – конец этой сказки – хороший!
          Образумилась Федора, покаялась, исправилась, выгнала тараканов и пауков из головы и простили ее.
          Тут же, о чудо!, вернулись к ней ее верные друзья и Гоп-компания преобразилась! И пошли все вмести по Верному Светлому Пути с Провожатым к Великому Источнику.

          Так что шанс стать нормальным человеком еще есть! Не упустите его, не убейте Верушку в светлое и прекрасное, ради Течения Жизни!

          213.111.69.2**

        • Володимир 7 Серпня 2014 at 10:47

          Це хвороба така як “Пшонка головного мозку”

          46.211.140.1**

          • vota 7 Серпня 2014 at 11:04

            Ви думаєте? А може все простіше? Який піп такий і приход?

            89.200.252.2**

          • Лариса 7 Серпня 2014 at 12:06

            Пшонка головного мозгу – це у Федори, навіть довідка є від НЬОГО САМОГО!

            Зверніться, вона покаже.

            Я вже втомилася писати, що не є прихожанкою отця Миколи.

            Не треба мене придумувати.

            Не треба вішати мені різні ярлики!

            Не дотягнуться ваші брудні рученьки та язики до мене!

            Невже хвороба Федори так заразна?

            Де відповіді на питання громади?

            213.111.69.2**

          • vota 7 Серпня 2014 at 12:48

            вже бачу, то все разом, букетом так би мовити
            а ніс-то задерла!
            питання, скільки потрібно Ларис щоб вкрутити лампочку? відповідь-одна, вона триматиме лампочку а світ крутитиметься навколо)

            89.200.252.2**

      • Леся 7 Серпня 2014 at 10:17

        Пані Ларисо, вирішила викрити Ваше “істінноє ліцо” і “аскал”! Ви, як каже пан Ладко “брехуха із брехух”!
        У мене є, як у автора, доступ до адміністративної панелі. І я вирішила всім “повєдать” правду про захисників депутата Ільницького.

        На відміну від Ладка, який, можливо і коцюбинчанин, бо має абсолютно аналогічну ІР-адресу, як в мене та Людмили Нагненко. У нього один провайдер YouNet, очевидно, вдома та інший – BEST, очевидно, на роботі. Але зараз не про це…..

        Ви пишете з ІР-ішника, який не є коцюбинським, а є 100 % київським.
        Ви пишете з нього і вдень і вночі.

        Докази:

        Лариса
        06.08.2014 о 15:53 (день!)
        Вот, Ирина, это твое истинное лицо!

        Звериный аскал!

        ….

        Еще один подобный комментарий про батюшку и посмотрим…

        213.111.69.2**

        Далі

        Лариса
        31.07.2014 о 03:00 (ніч!!!)
        Уважаемая!

        Вы плохо читали комментарии.

        Буду надеяться на лучшее, но сражаться за честь отца Николая я не перестану!

        213.111.69.2**

        Нагадую, що з цього ж ІР-ішника писали нібито з Ірпеня, коли сипались численні коментарі (десь 10-ть) на захист отця Миколи.

        Инна Демченко

        11.07.2014 о 19:42
        Народ! Я из Ирпеня. Расскажите, пожалуйста про чудотворную плащаницу и камень. Похоже, отец Николай не простой священник.

        213.111.69.2**

        Гуглимо Вашу ІР-адресу

        http://speed-tester.info/ip_location.php

        і отримуємо

        Проверяемый IP: 213.111.69.245
        Страна: UA Ukraine
        Регион: 12
        Город: Kiev
        Организация: Bilink LLC
        Провайдер: Bilink LLC

        Далі йдемо на сайт провайдера: Bilink LLC

        http://bilink.ua/ru/internet.html

        Зона для надання послуг:

        Святошинском и Соломенском районах Киева (Святошино, Беличи, Нивки, Галаганы, Индустриальный мост, Борщаговка, Академгородок, Караваевы дачи, Турецкий городок).

        Нема тут Ірпеня чи Коцюбинського. Але я не сліпо довіряю сайту, а телефоную, може, вони забули оновити сайт:

        телефон для довідок 594 33 33

        Тут адміністратор Анна на моє питання, чи надають вони послуги Інтернету в Ірпені та Коцюбинському, каже: “Нет к сожалению. Только несколько районов Києва”.

        Ясно?!

        Так що забрехались Ви гірше нікуди. Нема Вас ні вдень, ні вночі на Меблевій,11 Б.

        Ось чому Ви не бачили документів на стенді, а коли писали свій коментар у вівторок о 19 годині з копійками, то мешканці Меблевої 11 Б виносили допомогу солдатам. Були навіть інші люди. А Лариси не було! Як не соромно тролити тоді, коли у Вас під будинком готують передачу в зону АТО?!!! Але ж будинок не Ваш, тому й не соромно!

        А якщо захисниця отця тролить і “бреше”, як висловлюється у таких випадках, пан Ладко, то який піп, такий прихід. 🙂 До речі прокльони ЦЕ ГРІХ!

        Сподіваюся, десь там у Києві, де поблизу мешкає депутат Ільницький, Вам не спатиметься цієї ночі. Мучитиме Вас совість, якщо вона у Вас є, а цієї неділі Ви підете на сповідь з словами: грішна, брехала і думаю, що буду і надалі брехати, бо відстоюю честь депутата в рясі.

        Пане Ладко! Як Вам докази? По справедливості – хто брехло?

        77.239.179.**

        • Лариса 7 Серпня 2014 at 12:58

          Ну, що, Федура (почула від дітей і мені сподобалось!), думаєш ти така розумна?

          А навколо тебе тільки винні в усьому люди?

          Так, компромат можна найти і тебе, і ти про це прекрасно знаєш, але у мене інші методи.

          Відповідаю не для тебе, бо звітувати перед біснуватою немає сенсу. Тільки після екзерциста!

          Пишу для коцюбинчан.

          По-перше, я працюю в Києві, за різним графіком (буває залишаюся на добу, про що каже мій коментар о 3-тій, о 00… і т.д. годин ночі.

          По-друге, я навмисно не використовую домашній інтернет для спілкування з цією Гоп-компанією, знаючи гидоту і тухлоту Федури і оберігаючи свою родину від терору.

          Як вона хоче зтерти мене з лиця Землі тільки за те, що я поважаю і підтримую отця Миколу.

          Я прекрасно знаю, що досить легко визначити місцезнаходження, тим більше з “ксівою” журналіста, але на роботі мене теж неможливо буде знайти.

          Он як нечиста істота бореться з правдою і хоче закрити правді рота!

          Історія знає багато таких прикладів.

          Нагадаю, про самий яскравий випадок за історію людства – про Христа, якому намагалися закрити рота іудеї, навіть вбили ЙОГО.

          І що? Вийшло?

          Я, ні в якому випадку себе не порівнюю із святими апостолами, але і вони мусили ховатися від поборників Світла.

          Чого ти, Федура, думаєш, що всі такі дурні, а ти сама розумна?

          Як би тобі не хотілося, а я живу на Меблевій 11-б! Хоч лопни!

          А про твоїх тролів ми так і не отримали відповіді.

          Нагадаю:

          Руслан, пенсіонер, Наталія, Степан, Костя-77.52.62.2**

          Далі…

          Я не боюся заради ПРАВДИ, ЧЕСТІ, СОВІСТІ, ЛЮБОВІ,допомоги отцю Миколі, погубити свою грішну душу, навіть проклинаючи тебе.

          У мене не залишається більше жодного варіанту, як тебе зупинити в маразмах.

          Але я попереджую, прошу, просять люди (більше 40 коцюбинчан), щоб припинився цей терор.

          Ти нікого не чуєш.

          І після огидних образ в сторону священика, я ще раз попереджую!

          Себе погублю, но і ти, Федора, жити на цьому світі не будеш!

          Якщо іще раз на цьому сайті з”являться огидні образи на отця Миколу, брудні звинувачення, наговори –
          ПРОКЛЯНУ ВЕСЬ ТВІЙ РІД, ІРИНО, ДО СЬОМОГО КОЛІНА!

          Тим більше, я знаю де ти живеш…

          Війна є війна!

          213.111.69.2**

  5. Леся 6 Серпня 2014 at 14:28

    Ви не лише не вмієте користуватись інтернетом, а й дивно трактуєте Пушкіна, ще й не вмієте рахувати.

    Які 5 років? Цій каденції менше 4-х років. Це раз.

    У 2013 році це питання піднімали. Про нього писали на сайті одразу, як постало питання приватизації. Тобто на 3 році каденції це питання постало.
    http://kotsubynske.com.ua/2013/11/08/%D0%B7-%D0%BB%D0%B5%D0%B3%D0%BA%D0%BE%D1%97-%D1%80%D1%83%D0%BA%D0%B8-%D1%81%D0%B0%D0%B4%D0%BE%D0%B2%D1%81%D1%8C%D0%BA%D0%BE%D0%B3%D0%BE-%D0%B3%D1%80%D0%BE%D0%BC%D0%B0%D0%B4%D0%B0-%D0%B2%D1%82%D1%80/

    Збирали підписи людей, хто проти й вимагали ветувати рішення. Садовський не ветував.

    Федорів (щоб не дратувати Вас цим прізвищем? надалі за текстом Ірина) їздила до Михайлівського собору й домовлялась про зустріч, коли про мільйон і не чули. Їздила не сама, а з членом виконкому, який до слова парканом теж цікавиться. Спитайте Ларису, вона з нашого будинку – то має знати все це. 🙂

    Депутати писали звернення на селищного голову й вимагали ветувати рішення. Були підписи коцюбинчан.

    Тому Ви говорите про те, чого не знаєте. А люди, які говорять про те, на чому не знаються – самі знаєте хто такі 🙂 Про які мільйони йшла тоді мова?

    ПС:

    вийшло, що не 5-ть років, а 3 роки. Це на 40% менше, ніж Ви написали. Коли жінка пише “років (тобто приблизно) 30” не про свою машину – Вас це бентежить. А коли Ви пишете цифри? Вам можна округлювати, як хочеш?
    Давайте порівняємо, як хто округлив. Оце вже цікаво.

    Ірина написала про чужу машину – років 30-ть, а їй 22. Вона збільшила число, але лишила приблизність у вислові, бо не знала, очевидно, точного числа, на 26 %.

    Тепер Ладко пише: “чому Федорів мовчала 5 років” – тут приблизності немає. Є ствердність на 100 %. А тема піднімалась у 2013 році. Це кінець повного третього року каденції.

    Різниця в округленні 2 роки – це 40 %). Що менше 26 чи 40?

    Щодо дрібного пішачка та нечисті – впевнена це не про мене!

    Про відновлення паркану не може бути і мови – нема документів – НЕМА ПАРКАНУ.

    77.239.179.**

  6. Ладко 6 Серпня 2014 at 16:43

    — Ви не лише не вмієте користуватись інтернетом..
    Навчіть мене! знайдіть за що Пшонка Федорів нагородив!!! 🙂

    — дивно трактуєте Пушкіна
    і, на відміну від декого, визнаю власні помилки…

    — Які 5 років?
    ті 5 чи більше років, які тривали суди..

    — як постало питання приватизації
    уточніть: приватизації на кого? Релігійну громаду чи пана Ільницького. Це важливо.

    Як тоді виглядав “садочок” ? туди багато ходило ширнутись і за “перепитієм”.

    — Коли жінка пише “років (тобто приблизно) 30″ не про свою машину
    Я взагалі не питав тоді про її машину! Це вона так хотіла відбілитися, що аж забрехалася…

    Щодо дрібного пішачка – впевнена це не про мене!
    Про Вас, пані… Про Вас теж…
    Tags: Ільницький Коцюбинське Отець Микола паркан Федорів

    Леся Кравченко? нє-а, не знаю….

    Про нечисть — дійсно не мав на увазі Вас…

    95.158.60.**

  7. Лариса 7 Серпня 2014 at 13:13

    Натикала огидної реклами.

    І так спілкуватися гидко іще ця реклама заважає.

    Грошики заробляєш?

    Вот твої, Федура, ідеали і цінності!

    213.111.69.2**

Залишити відповідь

Використання матеріалів сайту лише за умови посилання (для інтернет-видань - гіперпосилання) на "Громаду Приірпіння" не пізніше 2 речення.

Редакція може не поділяти думок чи висловлювань автора блогу чи коментатора.
Контакти редакції: Ірина Федорів, Олена Жежера pigmaliones@gmail.com, +38 050 2000 539