Кримінал: родичі Садовського незаконно приватизували гуртожиток

0

samooboronaПрокуратура міста Ірпеня провела перевірку інформації, яку опублікував “Сайт громади Приірпіння”.

“Наступного ж дня після публікації працівники прокуратури виїхали й вилучили документи в Коцюбинській селищній раді для ознайомлення. За результатами перевірки ми з’ясували, що селищний голова дійсно видав своїм родичам кімнати у гуртожитку для подальшої приватизації. Одноосібне розпорядження голови видане з метою одержання неправомірної вигоди,” – повідомляє прес-секретар прокуратури Київської області Анна Кіщак.

“Це правопорушення кваліфікується як зловживання службовим становищем. Прокуратура міста Ірпеня за вказаним фактом порушила кримінальне провадження за ч. 1 ст. 364 КК,” – додає Кіщак.

Зараз правоохоронці збирають докази, щоб оголосити підозру винній особі.

Як з’ясувалось, родичі селищного голови Коцюбинського у гуртожитку не проживали. На сторінках соцмереж видно, які у них насправді житлові умови.
sam

Це при тому, що в селищі житла потребують працівники бюджетної сфери, родини військових, які переїхали з Криму і залишились вірними Україні, а також вимушені переселнці.

Залишити відповідь

Використання матеріалів сайту лише за умови посилання (для інтернет-видань - гіперпосилання) на "Громаду Приірпіння" не пізніше 2 речення.

Редакція може не поділяти думок чи висловлювань автора блогу чи коментатора.
Контакти редакції: Ірина Федорів, Олена Жежера pigmaliones@gmail.com, +38 050 2000 539