Скіпальський увійшов до громадської ради СБУ

1

skopalski_2Про це повідомив радник голови СБУ Маркіян Лубківський, який займається питаннями інформаційної політики та зв’язками з громадськістю відомства.

Члени громадської ради, з-поміж яких і коцюбинчанин Андрій Скіпальський, вже зустрілись з головою СБУ Валентином Наливайченком.

“Голова СБУ представив свої очікування від роботи громадської ради та окреслив ряд пріоритетних питань. Рада ще не збиралась у повному складі і зараз іде робота над підготовкою фінального тексту положення,” -розповідає редакції “Сайту громади Приірпіння” Андрій Скіпальський.

“Наразі серед першочергових завдань – допомога та контроль за реалізацією закону про очищення влади – люстрація спецслужби, її “декагебізації”, очищення і кадрового оновлення, та боротьба із сепаратизмом та антиукраїнською діяльністю. Сподіваюся наступного тижня відбудуться установчі збори та обговорення плану роботи,” – додає він.

Нагадаємо, що коцюбинчанин Андрій Скіпальський разом із Ігорем Домбровським були одними з перших комендантів майдану й несли нічну варту.

Скіпальський був одним із представників Громадського сектору майдану.

skipalskii

До революції Гідності він боровся за право громадян відвідувати безперешкодно сесії місцевих рад і був з-поміж тих, хто таки домігся цього права.

Також разом з місцевими активістами Андрій Скіпальский веде 5-й рік боротьбу за збереження Біличанського лісу від дерибану.

Цей громадський діяч успішно пролобіював у ВРУ антитютюнову кампанію, домігся підвищення акцизів на цю шкідливу продукцію та заборони куріння в громадських місцях, та разом із однодумцями публічно викрив головних тютюнових та алкогольних лобістів у парламенті.

Нагадаємо, що до консультативної ради прокуратури Київської області кілька місяців тому увійшла журналістка та депутатка Коцюбинської селищної ради Ірина Федорів.

1 Comment

  1. З Коцюбинського 23 Листопада 2014 at 09:39

    Вітаємо!!! Достойна людина в громадській раді! #ворогнепройде

Залишити відповідь

Використання матеріалів сайту лише за умови посилання (для інтернет-видань - гіперпосилання) на "Громаду Приірпіння" не пізніше 2 речення.

Редакція може не поділяти думок чи висловлювань автора блогу чи коментатора.
Контакти редакції: Ірина Федорів, Олена Жежера pigmaliones@gmail.com, +38 050 2000 539