Залякують: черговий напад на Бархоленка

7

Невідомі вже вкотре намагаються залякати екс-депутата Бучанської ради Віктора Бархоленка. Як відомо, він останні 10 років веде активну боротьбу з дерибаном у Приірпінні.

Вночі з п’ятниці на суботу невідомі побили вікна його будинку. Потерпілий твердить, що це сталося орієнтовно між першою та четвертою годиною ночі.

“Я прокинувся десь близько четвертої ночі. Не знаю навіть, що мене розбудило.. Думав, що йде дощ. Більше я так і не заснув. І вже зранку, вийшовши на вулицю, побачив, що розбите скло і подвір’я вкрите камінням. Це вікно в спальній кімнаті”, – розповідає Бархоленко.

Безымянный

Подія сталася після того, як до Бархоленка приїхав журналіст “Радіо свобода” Олександр Чорновалов. Він працює у програмі “Схеми”, яка виходить на Першому національному каналі й покликана проводити антикорупційні розслідування про високопосадовців.

Вони саме знімали сюжет про дерибан у Бучі та незаконне переведення Бучанською радою лісу в деревну рослинність. І ось наслідки для того, хто насмілився розказати правду і надати журналістам документи.

Безымянный

У процесі зйомок журналісти разом з Бархоленком поїхали до Бучанського межигір’я та до ділянок, які Бучанська рада виділила працівникам Апарату Верховної Ради – Валентину Зайчуку та Володимиру Яловому.

parkan

Ці ділянки розташовані навпроти будинку новообраного міського голови Ірпеня та кума Бучанського голови Володимира Карплюка, який з родиною Анатолія Федорука має спільний будівельний бізнес.

“Я вже їм як кістка в горлі. Але, мабуть, бояться зробити щось серйозне. Лише залякують. І біля межигір’я, і біля Карплюка – мене бачили їхні охоронці”, – додає Бархоленко.

Бархоленко учасник та організатор багатьох акцій, направлених на захист та охорону лісу від зубудови.

Ось одна з них під парканом екс-нардепа комуніста Ігоря Калєтніка, який 8-ми метровим парканом огородив 15 га бучанського лісу.

Безымянный

Після зйомок 8-ми метрового паркану, журналісти поїхали за коментарем до прокуратури, адже Бархоленко переконаний, що в прокуратурі не виконують своїх професійних обов’язків і замість того, щоб відкривати провадження проти конкретних посадових осіб, які винні в дерибані, відкривають провадження лише за фактом.

Їм також вдалося поспілкуватися з міським головою Бучі Анатолієм Федоруком, за чийого головування й відбувся весь цей дерибан. Федорук їх переконував, буцімто нема доказів, що роздані ділянки колись значились як ліс.

Зрозумівши, що невідомі розбили шибки, Бархоленко одразу ж викликав міліцію.

Безымянный

На приїзд правоохоронців він разом із знімальною групою програми “Схеми” чекав 4 години.

“Через чотири години приїхали правоохоронці і спитали, чи не знаю я, хто це міг зробити. Я сказав, що не знаю, хто безпосередньо виконавець, але замовниками могли бути: Федорук, Карплюк, Пацкан, Гордецький, Матвієць, Калєтнік, Зайчук, Яловий та інші, з чиїми зезаконними діями я борюся вже багато років. Міліція склала протокол і поїхала собі”, – додає Бархоленко.

“Вважаю, це агонія. Держава поступово змінюється, а місцеві злочинці у владі зараз у паніці – шукають нову “кришу”. Але, мабуть, пошуки їхні невдалі. Тому, ймовірно, скоро ми будемо їх шукати як колись Петра Мельника”, – резюмує Бархоленко.

Нагадаємо, через активну боротьбу з корумпованою владою, у 2008-му році на Бархоленка був скоєний напад. Тоді йому дивом вдалося вижити.

Кілька місяців тому незнайомі, представившись журналістами, покликали Бархоленко нібито на інтерв’ю й облили активіста зеленкою.

Безымянный

“Завдяки розслідуванням і свідченням активістів Приірпіння нам вдалося встановити й довести, що під час дерибану лісу була задіяна чергова схема. Ми вийшли на інтереси колишніх нардепів. Про те, хто ж стоїть за цим дерибаном рекреаційної зони всі зможуть дізнатися у четвер на Першому національному”, – розповідає Наталія Седлецька – ведуча програми “Схеми”.

7 коментарів

  1. Все знают кто ЭТО сделал 25 Січня 2015 at 00:21

    Ясное дело. Дело рук Федорукско-Карплюковской ОПГ. Они ему мстят. Никто не любит правды. И Бархоленко пытаются запугать.

  2. Ирина 25 Січня 2015 at 13:23

    Чем запугать? Камнем в окно? Смешно… У Бархоленко паранойя началась и самопиар перед местными выборами. Неудачник не может успокоится после поражения. Мечтает стать мером Бучи. Еще и подружку себе по духу нашел. Шерочка с Мошерочкой!!! Вы, господа, Бархоленко, Жежера научитесь писать, мысли свои правильно излагать, а не лить словесный понос!!!

    • Владимир 29 Січня 2015 at 22:19

      Словесный понос – это Ваши неаргументированные комментарии.
      Можете похвастаться своей общественной деятельностью на благо Приирпенья?

  3. Сергій 25 Січня 2015 at 18:56

    Не розумію, чого представників злочинної влади так коробить? Написано правду – з прізвищами, іменами. Що не так? Може ви самі таке перед виборами робите? Уваги вам і так достатньо, особливо від прокуратури)))

  4. Ирина 25 Січня 2015 at 22:34

    Ну откуда вы знаете правда или не правда? Написать можно все что угодно и обвинить во всех преступлениях!!! Факты, документы, доказательства где? Я вот тоже могу сказать что у соседа дочь легкого поведения, хотя она таковой не является!!! Тут аналогичная ситуация!!! Много крику, и как правило кричат перед выборами!!! Защитники леса…

  5. бучанець 26 Січня 2015 at 10:14

    Ірина гарно підмітила – дочка легкої поведінки! Тільки от чия ти Ірино, скажи правду?

  6. Громада м.Ірпінь 30 Січня 2015 at 08:48

    Громада м.Ірпінь підтримує пана Бархоленка у його прагненні навести лад та оприлюднити інформацію про корупційні схеми Бучанського міського голови. Федорук давно на гачку у правоохоронних органах. Громада НЕ ДОВІРЯЄ Бучанському міському голові Федоруку. Федорука за його відданість Партії Регіонів необхідно гнати із міста ГЕТЬ. Слава Україні. Слава кіборгам.

Залишити відповідь

Використання матеріалів сайту лише за умови посилання (для інтернет-видань - гіперпосилання) на "Громаду Приірпіння" не пізніше 2 речення.

Редакція може не поділяти думок чи висловлювань автора блогу чи коментатора.
Контакти редакції: Ірина Федорів, Олена Жежера pigmaliones@gmail.com, +38 050 2000 539