Навіщо екс-“ригу” Кириченку 500 літрів бензину на місяць?

5

Депутати селищної ради Гостомеля виділили селищному голові Анатолієві Киричену кошти на бензин. Для службової автівки селищному голові, якого підозрюють в органіації антимайдану, не пошкодували 500 літрів на місяць.

За це місцеві урядники проголосували наприкінці березня.

“Якщо порахувати, то на рік, а це 6 000 літрів. Лише на бензин голови витрачатиметься приблизно 131 000 бюджетних коштів,” – обурюється гомтомельчанка Тетяна Жежера, яка була присутня на сесії Гостомельської ради.

“Окрім бензину для службової автівки, платники податків забезпечують селищному голові, як вияивлось, ще й персонального водія. Торік його зарплата сумарно становила майже 50 тисяч гривень. Виходить вояж Кириченка селищем нам обходиться мало не у 200 000 грн. Для порівняння у смт Коцюбинське – це може бути еквівалент половині всього бюджету розвитку. Він витрачається на ремонт крівель, доріг і т д. Як відомо, дороги у Гостомелі потребують ремонту. Нам нема куди гроші дівати?” – допитується жінка.

яма суха

Інтернет рясніє оголошеннями про ремонтні роботи доріг, які пропонують приватні фірми. Згідно прайсу однієї з таких фірм, за 200 тисяч гривень можна було б відремонтувати 1667 квадратних метрів дороги.

дороги

Цьогоріч на ремонт дороги у селищі заклали й мільйон 600 тисяч гривень. Відповідно на обслуговування мерської автівки іде еквівалент 12,5 % цієї суми.

Відомі приклади, коли мери таких великих міст як Лондон та Нью-Йорк їздили на роботу на велосипедах чи громадському транспорті.

велосипед

А в маленькому Гостомелі службова “Волга”, заправлена за гроші гостомельчан, гаса селищними шляхами.

“У наших місцевих депутатів свій погляд на гостомельське бездоріжжя. Ось нещодавно знаний депутат Ірпінської ради екс-“регіонал” Юрій Прилипко, який проживає у нашому селищі, вирішив свою локальну проблему. Коли латали асфальт за наші бюджетні кошти по вулиці Червоноармійській, він просто закликав людей, аби біля його будинку із золотими левами насипали “ліжачих поліцейських,” – розповідає гостомельчанин  Сергій.

асфальт

“Але ж знаків не поставили.  А там ще ухил – машини їдуть згори і без попередження врізаються на швидкості у ці насипи. Що йому до інших автівок і до комфорту водіїв, якщо головна задача була – безпечний вихід з подвір’я золотих левів? Так місцеві мешканці прибрали одного несанкціонованого “поліцейського” ломами,” – додає Сергій.

Лишився лише один накладений з асфальту обмежувач руху, інший – валяється вже на узбіччі.

асфальт 2

Гостомельський депутат Василь Вознюк каже, що був вражений цинізмом Кириченка, коли той виділив собі кошти на паливо.

“Я його спитав, а як же амортизація, зарплата водія, премії. Кириченко перевів це на жарт. Спитав, а що таке амортизація, куди її до машини чіпляти?”, – розповідає як було на сесії Вознюк.

“Чим він відрізняється від решти гостомельчан? Чому йому виділяються кошти на пальне, а іншим ні? Він що помазанник Божий? Хай би хоч раз проїхався з людьми в маршрутці і почув би, що вони про нього думають”, – додає депутат.

До слова, згідно з законом на території селищної ради всі депутати мають право на безкоштовний проїзд у транспорті.

 

 

 

 

 

 

 

 

5 коментарів

  1. Влащук І. 1 Квітня 2015 at 10:56

    Мер взагалі знахабнів! В той час, коли прості мешканці малих міст по крихтах намагаються допомагати АТО, такі мери просто безбожно жирують і не приховують цього! Ганьба тамим мерам! Як добре, що вибори скоро, і таки при владі не місце – не ті часи!

  2. Громада м.Ірпінь 1 Квітня 2015 at 22:39

    Забудьте про Кириченка как страшный сон. Это сбитый летчик. Его скоро осудят. И он станет просто никому не нужным. Просто использованным п……вом. Вот и все. Уже сейчас от него все отвернулись. Хотя он сам всегда помогал разным деятелям Гостомеля. И земельку раздавал и решения всякие протягивал. Но сейчас он просто НИКТО и звать его НИКАК. ((

    • Гостомельчанин 3 Квітня 2015 at 17:19

      Помиляєтеся, шановний! Люди добро пам’ятають, а Кириченко дійсно робив багато корисного для людей. Так що, Громада М.Ірпіня, рано списувати з рахунку Кириченка!

  3. Общество инвалидов 3 Квітня 2015 at 20:33

    Кому Кириченко помогал? Прилипонам? Захлюпаному и его детям? Начальнику колонии и его любовницам из бухгалтерии? Все знают кто такой Кирюха. Проходимец чистой воды.

  4. Проти корупції 10 Квітня 2015 at 10:40

    Кириченко- ворюга, розкрадає землі у громади Поділив ліс між Гостомелем і Бучею, по Черняхівського танхауси будують, і дав же землі, не тим, хто потребує, а кто більше заплатить!!!! Прокуратора посадіть його показово і за роздачу землі, і за Антимайдан, і за бензин!!! Ірпінь змінюється на очах, а Гостомель -занепадає на очах!!!

Залишити відповідь

Використання матеріалів сайту лише за умови посилання (для інтернет-видань - гіперпосилання) на "Громаду Приірпіння" не пізніше 2 речення.

Редакція може не поділяти думок чи висловлювань автора блогу чи коментатора.
Контакти редакції: Ірина Федорів, Олена Жежера pigmaliones@gmail.com, +38 050 2000 539