Як Федорук пропонує АТОвцям землі біля кладовища

0

На сесії в Бучанській раді у четвер розгяладти нібито список АТОвців, яким мають дати землю. Але для громади й депутатського корпусу цей список був закритим.

Попри це за нього проголосували всі присутні депутати, окрім Миколи Йощенка та Дмитра Коржа.

Я був в котлі під Червонопартизанськом й врятувався, вийшовши через територію Росії та вивів з собою інших бійців. І я стверджую, що землю АТОвцям на цій сесії не видяліли.

Відбулося просте затвердження списку.

АТО

Нікому не сказали, де буде виділена земля, який розмір земельних ділянок, яка адреса. Нічого. Федорук нам запропонував кілька варіантів.

Якщо ми будемо будуватися самі – нам дадуть землю біля цвинтаря (!!!), за “Модулем”,

поле

якщо хочемо продати – можемо продати одразу з ради забудовнику ділянки на полі за школою № 3. Федорук сказав, що сотка буде коштувати 3,200 $. Є ще варіант – віддати свою земельну ділянку забудовнику, який збудує будинок і в ньому виділить квартиру або обміняти земельну ділянку на вже готову квартиру забудовника.

Тобто, ящко ми вирішимо землю не передавати забудовникам під багатоповерхівки – то нам, АТОвцям, місце біля кладовища! А якщо ділянка буде хороша, то її ми вимушені будемо продати або виміняти свій пай на квартиру.

І що тоді буде? А буде те, що АТОвці своїми квартирами благословлять незаконні забудови. Бо коли забудовник буде будувати черговий паркан і знищувати чергову зелену зону, то він скаже: “Тут будуть квартири Вашим воякам! Це їм виділили тут ділянку, а вони просили у нас побудувати квартиру”!

У Ірпені, я знаю, вже забудовники тим прикриваються.

На практиці – не відомо, ні хто забудовник, ні де вже є готові квартири, ні як можна обміняти. Зрозуміло, що хлопці почали сумніватися в тому наскільки обіцянки можуть стати реальністю. Але Федорук запевнив, що міська рада виступить гарантом між АТОвцями й забудовником.

Але гарантіям з боку влади, яка здала інтереси народу під час революції Гідності, якось не віриться.

Без іменіІван Сацик, бучанець, учасник російсько-Української війни

Залишити відповідь

Використання матеріалів сайту лише за умови посилання (для інтернет-видань - гіперпосилання) на "Громаду Приірпіння" не пізніше 2 речення.

Редакція може не поділяти думок чи висловлювань автора блогу чи коментатора.
Контакти редакції: Ірина Федорів, Олена Жежера pigmaliones@gmail.com, +38 050 2000 539