Я, побитий Олександр Кулібабчук, звертаюся до всіх

0

Раз вже пішла мода на звернення, я теж звернуся. Відразу до всіх!

Петро Порошенко, Арсен Аваков, Ярослав Москаленко, Михайло Гаврилюк, Лев Парцхаладзе і всім, кому цікаво…

Я, Голова Правління ОСББ бучанського “ЖК “Річ Таун”, Кулібабчук Олександр – один із постраждалих активістів Бучі, привселюдно заявляю:

всі заяви мера Ірпеня Володимира Карплюка про те, що у нас немає і не було ніколи конфліктів до моменту нападу на мене в липні 2015 року – нахабна брехня.

Конфлікт з Карплюком, який був фактичним Забудовником ЖК “Річ Таун”, де я є головою ОСББ  з жовтня 2013 року, почався в листопаді 2013 року. Саме тоді я відмовився приймати на баланс будинку з формулюванням “у зразковому стані”.

1

Конфлікт розвивався майже два роки, чому є маса документальних підтверджень і показань свідків. Зокрема, особисто Карплюк, також співробітники забудовника- ТОВ “Будрегіонінвест” протягом двох років системно дискредитували моє ім’я, поширювали мерзотні плітки і налаштовували проти мене нових жителів нашого комплексу.

Нам обіцяли побудувати дитячі майданчики біля наших будинків та багато інших інфраструктурних об’єктів.

1

Коли ми почали бити тривогу й просити обіцяні дитячі майданчики за наші кошти (кошти інвесторів) побудували в 100 метрах від комплексу, біля траси та заправки, міський дитячий майданчик, за яким саме місто не доглядає, але й на баланс ОСББ не передає.

1

Крім цього, нашому ОСББ досі не передається технічна документація, без якої неможливе його повноцінне обслуговування і звернення в суди. І в цьому беззаконні забудовнику активно допомагають співробітники Бучанської міської ради, де править кум і партнер-забудовник міського голови Ірпеня – екс-регіонал Анатолій Федорук.

“Для науки” за тверду позицію Правління ОСББ з травня 2014 ТОВ “Будрегіонінвест” фактично усунувся від виконання гарантійних робіт з нашим будинком, а Бучанська адміністрація, яка передавала нам все на баланс, забезпечила відхід від відповідальності забудовника, який допустив масу недоробок в будівництві.

По суті забудовник і місто покарали наше ОСББ за прагнення жити за Законом і залишили нам будинки з масою проблем без законної можливості це довести.

Незважаючи на численні звернення з жовтня 2013 року забудовником у зв’язці з Бучанською адміністрацією від ОСББ приховувались відомості про власників нежитлових приміщень у комплексі, у тому числі і власника Спортивного клубу в будинку 3б по вул.Пушкінській.

1

Відомості, які нам вдалося самостійно отримати в квітні 2015 року завдяки вільному доступу до реєстру показали, що власником переважної більшості приміщень (включаючи приміщення спортклубу, коридори, прохідні холи, мансарду і приміщення з комунікаціями) є фізична особа – Володимир Андрійович Карплюк.

Ми стали активно вимагати передачу в користування земельних ділянок під комплексом, які за рішенням Бучанської ради від 27 лютого 2013 повинні були бути переоформлені, але до цих пір земля під нашим багатоповерховим будинком є власністю фізичної особи – Володимира Андрійовича Карплюка.

Оскільки всі технічні приміщення будинку за законом повинні були належати всім власникам квартир, Правлінням ОСББ було прийнято рішення відстоювати законні права наших жителів і з цим я пов’язую початок процесу фізичних захоплень цокольних приміщень співробітниками ТОВ “Будрегіонінвест” в тісній зв’язці з тітушкамі з Ірпеня.

Безымянный

У квітні 2015 року, мною було подано заяву до Бучанської міліції про можливий напад на мене і погрози з боку співробітників фірми Карплюків-Федоруків.

Бездіяльність міліції призвела до того, що люди Забудовника в липні 2015 року захопили цоколь і завдали матеріальних збитків ОСББ і жителям комплексу, а потім 23 липня стався і напад на мене особисто.

Безымянный

Захоплення цоколю здійснювалося одними й тими ж людьми, які підніше били активістів в Ірпені на Єсеніна, 30, де забудовник фірма “Орлан-інвест”. Серед них я впізнав одного й того ж хлопця з борідкою. В Бучі він був одягнений в сорочку та джинси, а в Ірпені – в камуфляжну форму.

1

Захоплення цоколів комплексу в липні 2015 проводився рівно в той момент, коли активісти Приірпіння спільними зусиллями домоглися перемоги в суді по поверненню Громаді 890 га лісових територій і почали активно боротися з поспішною вирубкою лісу на ділянках, що належать забудовниці Марині Шахматенко.

Оскільки документи на вирубку лісу видавалися незаконно, влада міста була зацікавлена у приховуванні слідів вирубки здорових дерев, що значаться за актами як аварійні, і явно діяли спільно: Бучанська адміністрація терміново видавала дозволи на вирубку, забудовник відволікав активістів від захисту лісу незаконним проникненням у підвали комплексу, а родина Шахматенко “годувала” наївних жителів, втомлених від відсутності інфраструктури (завдяки забудовнику), обіцянками побудувати в одному з 8-ми (!) будинків комерційний дитячий садочок.

1

По кожному з викладених мною фактів я готовий надати відповідні документи, фото-, відео- і показання свідків. Факти відсутності передачі документів і землі – перевіряються навіть без нашої участі.

Крім викладеного фактажу за два роки спливли десятки інших фактів незаконної діяльності клану забудовників Федоруків-Карплюків і дерибану бюджетних грошей у Бучі, розкриття яких почало сильно дратувати місцевих князів, які в останні місяці тільки й займалися, що підкупом, шантажем та незаконними голосуваннями намагалися розширити свої володіння в регіоні, користуючись Законом “про об’єднання територіальних громад”.

1

Але, на щастя, люди в селах, не всі правда, але більшість, зрозуміли, що це об’єднання – не що інше як ошуканство й не пристали на пропозицію Федорука. З більше 20-ти зображених на карті населених пунктів до Бучі приєднали лише 4. Та й там люди розуміють, що добра від цього об’єднання не буде. Ось що пишуть про об’єднання з бучею мешканці Блиставиці в соцмережі ФБ.

1

Таким чином, всі заяви мера Ірпеня Карплюка про те, що його конфлікт з активістами Бучі надуманий і є плодом його боротьби з корупцією в області – повна і цинічна маячня.

Оскільки конфлікт почався і триває давно – ніякого відношення до виборів, партійної діяльності Карплюка і його нашвидку переодягненої “в пристойне” партії наша діяльність не має.

Три кримінальні справи тільки за моїми заявами не придумані в ОДА Київській області або якимись ще більш таємничими ворогами Карплюка, а є плодом співпраці міських адміністрацій Ірпеня та Бучі з міліцією і прокуратурою проти власних жителів і порушені були тільки в результаті безпрецедентного тиску Громади на правоохоронні органи.

Знати все це достеменно і слухати, як Карплюк “страждає” у боротьбі за Правду немає вже ніякої можливості.

Я дуже сподіваюся, що робота комісій при ОДА Київської області, а також комісії при Київській обласній прокуратурі не закінчаться роздачею чергових гектарів нашої землі для будівництва маленьких затишних будиночків для полум’яних “борців” з корупцією.

Ми чекаємо запрошення на роботу комісії і ретельного системного підходу в розслідуванні всіх фактів, що призвели міста Приірпіння на поріг соціального вибуху.

Громада Бучі сподівається також на те, що Президенту, голові КОДА Київської області та депутатам більш високого рівня вистачить мудрості і здорового глузду не затверджувати план об’єднання Громад, які “розробили” Карплюк і Федорук і дадуть можливість Громадам Приірпіння спокійно і виважено прийняти це рішення вже після виборів восени 2015 року.

Також публічно попереджаю, що незважаючи на гучні заяви Карплюка про відсутність конфлікту, співробітники ТОВ “Будрегіонінвест”, поки я в лікарні, продовжують активні дії: вже після першої заяви-6 серпня 2015 менеджери забудовника разом з виконробом зламали двері і поставили свої замки в цокольних приміщеннях, які належать членам ОСББ, перекривши доступ до наших комунікацій.

1

Також почали масово запитувати документи про створення ОСББ, що говорить про те, що найближчим часом на нас почнеться рейдерська атака: на нас підуть перевірки, з’являться позови про оскарження створення ОСББ і почнеться кампанія з дискредитації членів Правління ОСББ, які заважають Карплюку незаконно наживатися на продажу належних жителям приміщень.

Окремої уваги заслуговує спортивний зал, в якому займаються “єдиноборці” характерної зовнішності, одним своїм виглядом наводять жах на мешканців комплексу.

Контингент спортклубу не тільки тривалий час приховував власника цього приміщення, але й ігнорує зауваження жителів.

При цьому нахабно викидає платіжки і користується більше року водою, яку оплачують всі жителі комплексу. Підставний “господар” цього залу відома в Приірпінні особа – Сергій Даніш, який також живе в ЖК “Річ Таун”, веде себе по-хамськи і всіляко демонструє силову фізичну перевагу, плюючи на законні вимоги ОСББ та мешканців, що сходять з розуму від шуму із залу.

Це його проштовхували “Нові обличчя” на селищного голову Коцюбинського при тому, що його ми бачимо в Бучі, а не в сусідньому селищі.

Не треба використовувати дедуктивний метод, щоб зрозуміти чому вони себе так ведуть. Господар спорт-клубу-фізична особа Володимир Карплюк. Саме він “кришує” і пестить подібний контингент, щоб потім “ефективно вирішувати питання” з активістами. Результати тепер знає вся країна.

Саме він консультує “спортсменів” і менеджерів відділу продажів забудовника, запевняючи їх у тому, що вони не будуть покарані ні за самоуправство, ні за напади, ні за борги перед іншими власниками.

Такими є “Нове Обличчя” міста Ірпеня та Бучі, яке його мешканці не бачили ще у всій своїй красі. Відвертий хам і борець з корупцією, очманілий від своєї безкарності, завдяки заступництву та партнерству кума екс-регіонала Анатолія Федорука, щедро роздає землю таким же юним “борцям” з корупцією.

І ще. Володимире Карплюк! Мене звуть Олександр, а не Олексій, як ви там сказали у зверненні до Президента! (Звільніть свого редактора та й самі подумайте-помізкуйте з ручкою над листочком А4).

Якщо протягом трьох днів не будуть публічно надані докази того, що наша активна життєва позиція і боротьба з корупцією в Бучі та Ірпені носять замовний характер – я подам в суд і дійду до Європейського суду, якщо треба.

І наостанок. Не ганьбися, “чесний підприємцю”! За комуналку заплати. Квитанції в бухгалтерії.

Всіх “проплачених” активістів, яких дістала хамська поведінка Вови-67 – запрошую приєднатися до позову.

Час вже покарати язика цього патологічного брехуна.

БезымянныйАвтор: Олександр Кулібабчук, голова ОСББ, бучанський активіст

Залишити відповідь

Використання матеріалів сайту лише за умови посилання (для інтернет-видань - гіперпосилання) на "Громаду Приірпіння" не пізніше 2 речення.

Редакція може не поділяти думок чи висловлювань автора блогу чи коментатора.
Контакти редакції: Ірина Федорів, Олена Жежера pigmaliones@gmail.com, +38 050 2000 539