Адміністрація Президента відповіла блискавично

0

Отримав відповідь з адміністрації Президента на моє звернення щодо подолання корупції в Приірпінні та безпеки активістів.

Нагадую, що кілька днів тому я звернувся до Петра Порошенка з проханням розібратися з корупційними схемами в Приірпінні та гарантувати безпеку життя активістів.

Як правило, в державних установах існує бюрократична практика, коли на звернення громадян дається формальна відповідь – у кращому випадку через місяць.

Коли я раніше звертався до Адміністації Президента саме так і було.

Цього разу відповідь надійшла на третій день після реєстрації мого звернення.

В Адміністрації повідомили:

“На підставі ч. 3 ст. 7 ЗУ “ро звернення громадян” надсилаємо на розгляд (у частині питань, що належать до вашої компетенції) звернення від 04.09.2015, автор Бархоленко В.М., що надійшло до Адміністрації Президента України”.

1

Якщо найближчим часом не будуть знайдені й покарані нападники та замовники мого побиття та побиття інших активістів Приірпіння і Президент буде не в змозі гарантувати мені та іншим безпеку життя, я змушений буду просити політичного притулку в інших країнах.

На жаль, з огляду на переписку з правоохоронними органами всіх рівнів та на їхні суто формальні “відписки” щодо матеріалів розкрадання державної та комунальної власності в особливо великих розмірах посадовими особами місцевої влади, мені майже не віриться в розкриття злочинів, пов’язаних з побиттям активістів в регіоні.

Як доказ, можу навести приклад відповіді Генеральної прокуратури щодо кримінальної відповідальності мера Бучі Анатолія Федорука за прийняття незаконного рішення 2002 року.

1

У результаті лист дійшов до прокуратури Ірпеня, звідки був переадресований до слідчого відділу Ірпінської міліції.

1

Щодо роботи Ірпінської міліції, то я переконаний, що через слідчий відділ прокуратура хоче “поховати” кримінальну відповідальність Федорука як це вже було зроблено по кримінальному провадженню № 61-928 щодо незаконного оформлення 7-ми га лісу на підставних осіб через фірму “Васко“.

По цьому провадженню слідчі дії ведуться з 2005-го року і досі невідомо на якій воно стадії.

Хочеться сподіватися, що недаремно була Революція Гідності і недаремно була пролита кров, і в нашій державі врешті почнеться не на словах, а на ділі боротьба з корупцією.

samАвтор: Віктор Бархоленко, бучанець

 

 

 

Залишити відповідь

Використання матеріалів сайту лише за умови посилання (для інтернет-видань - гіперпосилання) на "Громаду Приірпіння" не пізніше 2 речення.

Редакція може не поділяти думок чи висловлювань автора блогу чи коментатора.
Контакти редакції: Ірина Федорів, Олена Жежера pigmaliones@gmail.com, +38 050 2000 539