На директорку дитсадка Рахімову відкрили кримінальну справу

0

Про пияцтво в ДНЗ№18 “Ластівка” та мало незіпсований випускний в садочку обговорювало навесні фактично все Приірпіння на найвищому рівні. Активісти проінформували Ірпінську міську раду, особисто міського голову Володимира Карплюка та Ірпінський відділок освіти не лише про свавілля завідуючки дитсадка Тетяни Рахімової, а й про корупційні діяння, які мають місце в цьому садочку

Від Ірпінського відділку освіти офіційного коментаря “Грoмада Приірпіння” не дочекалась і по сьогодні.

А ось заступниця мера Ірпеня з гуманітарних питань Анастасія Попсуй прокоментувала, що факти викладені в публікації не підтвердились.

“Донька Рахімової щонайменше останні 10 років не працює в садочку, вона живе закордоном, кажуть десь в Молдавії. Але трудова книжка її лежить в садочку, про це знають всі працівники. Так само не працює в садку її ліпша подружка Валентина Катрич , але стаж Рахімова її нараховувала досить довгий час. Постає логічне питання, якщо вони не працювали, то хто ж отримував зарплати? І куди дивилась селищна рада, адже коцюбинські дитсадки не мають власної бухгалтерії, балансоутримувачем є Коцюбинська селищна рада, саме їх бухгалтерія нараховує зарплату за поданими табелями керівником дитсадка. Але найбільше мене цікавить звідки гроші у завідуючки щоб подорожувати світом щонайменше двічі на рік?” – коментує мешканка Коцюбинського Лариса.
Безымянный
Активісти про порушення проінформували і прокуратуру м.Ірпеня, і Ірпінське МВ ГУМВС України в Київській області.
Провівши службову перевірку правоохорнці визначили, що є всі підстави за данними фактами порушити кримінальну справу.
erdr rahimova

Згідно КК України статтею 366 (Службове підроблення) винні караються штрафом до двохсот п’ятдесяти неоподатковуваних мінімумів доходів громадян або обмеженням волі на строк до трьох років, з позбавленням права обі­ймати певні посади чи займатися певною діяльністю на строк до трьох років.

“Тетяна Рахімова останні десять років була постійним членом ТВК. Може саме тому екс-регіонал Садовський закривав очі на всі порушення в ДНЗ№18. Зараз знову вибори. Садовський відкрито заявляє, що він знову буде висувати свою кандидатуру на голову селищної ради. Невже і Рахімову ми теж побачимо серед членів ТВК коли на неї відкрито кримінальну справу?” – допитується Лариса

Залишити відповідь

Використання матеріалів сайту лише за умови посилання (для інтернет-видань - гіперпосилання) на "Громаду Приірпіння" не пізніше 2 речення.

Редакція може не поділяти думок чи висловлювань автора блогу чи коментатора.
Контакти редакції: Ірина Федорів, Олена Жежера pigmaliones@gmail.com, +38 050 2000 539