Кандидат Нових облич: Наша партія – це мильна бульбашка і лохотрон

0

Я – кандидат від партії “Нові обличчя”. Розумію, що ця партія – абсолютне зло, але у своєму регіоні я вирішив виконати по суті партизанську роботу і з’ясувати, чому ж вчать у школі “Нових облич”, яку так широко рекламують на бордах ще з весни.

Лекції до нас приїздив читати особисто одіозний Володимир Карплюк. І ось, що він нам розповідав.

Партія тримається а тому що, виборців турбує проблема їхнього будинку, квартири. Далі вони, тобто, виборці, не мислять.

Якщо захоплювати ліси, луки, луги – це можна робити нахабно і відкрито. Народ не буде чинити організований спротив. Слова, які ми чули у школі “Нових облич”. Карплюк переконаний, що всі будуть скаржитися і про це будуть писати, але реального спротиву – не буде.

Він не вірить у те, що такий спротив може бути, але було видно, що такого варіанту він таки побоюється.

Я зробив висновок, що вони зацікавлені в дуже неосвічених кадрах на місцях. Саме тому з-поміж кандидатів така велика кількість людей із середньою освітою та безробтіних. Тобто керівицтву партії легше буде керувати такими людьми.

Освіта та медицина це те, що у школі нікого не цікавило. Головне питання – земля. Наш регіон так само близький до столиці. Отже те, що цікавить і “Нові обличчя”, і інші партії – це земля. Школи Нових облич підносяться як манна небесна і учасникам нібито обіцяють стажування за кордоном.

Знаково, що у штабі я бачив піарника Сандея Аделаджі – Петра Щербину. Він заступник Карплюка у партії. Антипіар тут розглядають як піар, бо більшість людей у Карплюка сприймають, як стадо баранів. За переконанням “Нових облич”, за них будуть голосувати, бо десь вже про них чули.

Без імені

Але як на мене це перебільшення, бо їхній рейтинг падає. Принаймні у нас.

“Нові обличчя” – це мильна бульбашка і лохотрон. Я переконаний, що вона лусне лише тоді, коли громадські активісти нададуть про Нові обличчя максимум інфомрації виборцям. Супротив потрібно чинити у всьому районі.

Я не агітую за себе, щоб не пройти. Можливо, після виборів я зможу публічно назвати своє ім’я. Головне, що можу сказати, як кандидат від Нових облич, який пройшов “школу” Нових облич – не голосуйте за них НІКОЛИ.

У нас немає такого вибору, як в громади Коцюбинського, яка вибила собі можливість кандидаувати активістів. У нашій громаді нема за кого голосувати. Народ може тільки  хіба поскаржитись, що нема альтернативи і покивати головами. Треба формувати громадянське суспільство і відстоювати свої права. Це ми будемо пробити після виборів.

Автор: Станіслав Левченко (справжнє ім’я автор обіцяє розкрити після виборів) 

Залишити відповідь

Використання матеріалів сайту лише за умови посилання (для інтернет-видань - гіперпосилання) на "Громаду Приірпіння" не пізніше 2 речення.

Редакція може не поділяти думок чи висловлювань автора блогу чи коментатора.
Контакти редакції: Ірина Федорів, Олена Жежера pigmaliones@gmail.com, +38 050 2000 539