Федорука судитимуть у міжнародних судах?

0

“Не адмінресурсом єдиним. Мер Бучі для своєї передвиборної кампанії використав без дозволу ідею шоу “Голос Країни” ще й змусив ошуканих платити,” – ці слова пролунали на телеканалі 1+1 у прямому ефірі.

За участь у кастингу Федорук, як повідомляє телеканал, зібрав із людей 80 гривень за участь у кастину “Голос Бучі”, відібрав найкращих та влаштував концерт-агітацію на свою честь.

Рекламний проспект надрукував офіційний сайт міста Буча. На рекламному проспекті написано, що захід відбувається за підтримки міського голови міста Буча. Також тут є лого “Нових облич” – партії кума екс-регіонала Федорука – Володимира Карплюка, який балотується в сусідньому Ірпені.

Організаторка Наталія переконує учасників, що вони потрапили на справжній кастинг Голосу. Те ж саме каже секретар Бучанської ради екс-регіонал Василь Олексюк, який балотується в Бучанську раду від Нових облич.

Все це журналісти 1+1 відзняли на відео.

Артисти мають співати дві пісні. За ними спостерігає екс-регіонал Анатолій Федорук, який не полишив лави Партії регіонів, ані після розгону мирного майдану, ані після перших  розстрілів людей на майдані.

Журналісти 1+1 відстежили, що за кілька днів відбувся “фінал” – кандерт-агітація на користь міського голови.

Юристи телеканалу 1+1 стверджують, що Голандська компанія “Тальпа”, яка має на формат всі права, зараз має всі підстави засудити організаторів цього заходу.

Екс-регіонал Федорук, який підтримує партію кума “Нові обличчя”, своєї вини не вбачає. Журналістам-телевізійникам ситуацію коментує телефоном і каже, що нібито перепитував організаторів, чи є зв’язок між заходом, що був у Бучі та Голосом України.

Хоча на сцені в кінотеатрі Акваріус почувався впевнено і навіть співав, у кращих традиціях свого партійного наставника екс-регіонала Петра Мельника.

Себе організатором заходу Федорук не визнав, хоча був присутній не лише на концерті, а й на кастингу.

Тим часом 1+1 вже відправило відповідну інформацію компанії “Тальпа”.

До цього Федорук використовував для посилення агітації Наталю Могилевську, яка отримала в Бучі земельну ділянку та Олександра Пономарьова.

1

Вони нещодавно агітували у Ворзелі за сестру екс-регіонала Федорука  – Ларису Федорук, яка є чинним депутатом Бучанської ради і балотується як парашутистка на посаду Ворзельського селищного голови, де Федоруки мають неабиякий земельний інтерес, що випливає з того, що Ворзель силою приєднали до Бучі попри спротив громади.

 

Залишити відповідь

Використання матеріалів сайту лише за умови посилання (для інтернет-видань - гіперпосилання) на "Громаду Приірпіння" не пізніше 2 речення.

Редакція може не поділяти думок чи висловлювань автора блогу чи коментатора.
Контакти редакції: Ірина Федорів, Олена Жежера pigmaliones@gmail.com, +38 050 2000 539