Чому міліція Ірпеня вночі стереже борди мера Карплюка-67?

0

Приірпіння – багатий на землю і ліси регіон.

Саме тут мер маленького міста, де живе 40 тисяч населення, задекларував 67 квартир.

Політики багатіють на очах…

Саме тут стають такими багатими, що коли мова заходить про статки, активістів, що захищають зелені зони б’ють.

Міліція досі не назвала винних і не притягнула їх до відповідальності, хоча потерпілі стверджують, що їх били люди Карплюка-67.

І от було цікаво, що ж робить наша міліція, яка має шукати тих, хто побив людей? Мені телефонують з Ірпеня вчора і кажуть, що хтось зіпсував борд синьою фарбою секретареві міської ради Юрієві Денисенку, чиє прізвище фігурує у низці дерибанних розслідувань. Він кандидат від Нових облич – партії, що кандидує колишніх регіоналів, прогульників і забудовників…

Так от міліція під бордом з якогось дива стояла кілька годин. І от на наступний день люди побачили іншу “варту”. Уже біля іншого борду, який ніхто не зіпсував. Стоїть собі міліція під бордом…

Що вони там роблять? Стережуть? Щоб люди не встигли написати те, що писали на попередніх виборах?

Що ж має робити міліція, яка стереже борди?

“Моя історія сталась 12 жовтня. Вранці я поцікавилась в будівельників чи є в них дозвіл на повалення сосен, дозволу не було, отже я викликала міліцію. Через хвилин 20 за сто метрів від місця події зупинилось міліцейське “Жигулі”, постояло кілька секунд, ніхто з нього не вийшов і поїхало собі геть. Потім до мене під’їхав забудовник-депутат Пєший і почав хамити, лаятись, демонстративно наїжджати машиною, погрожувати моєму життю,” – розповідає Інна Грищенко.

“Десь через хвилин 40 приїхала міліція. Щоб написати заяву на Пєшого щодо його погрози вбивства я поїхала до відділку. Коли поверталась – Пєший побив мене і мою 5-ти місячну дитину. Одразу ж викликала міліцію, кричала в слухавку: “Мене побив забудовник. приїдьте, врятуйте мене, він погрожує вбити”. Міліція приїхала через годину. І то після кількох дзвінків моїх друзів до заступника начальника міліції…Хоча відділку до місця події їхати не довше 10 хвилин,” – додає потерпіла.

Коли відвідувала нещодавно корпоратив, присвячений 20-річчю програми “Вікна-Новини”, то говорила з прес-секретарем МВС Артемом Шевченком про побитих в Ірпені активістів.

І в мене цілком закономірне питання. Пройшло понад 2 місяці. Де винні? Нема ресурсу на пошуки? Стережемо борди мера???

Інші злочини в Ірпені можуть теж почекати.

Авторка: Ірина Федорів, журналіст і виборець

Залишити відповідь

Використання матеріалів сайту лише за умови посилання (для інтернет-видань - гіперпосилання) на "Громаду Приірпіння" не пізніше 2 речення.

Редакція може не поділяти думок чи висловлювань автора блогу чи коментатора.
Контакти редакції: Ірина Федорів, Олена Жежера pigmaliones@gmail.com, +38 050 2000 539