Невідомі в Бучі потрощили машину депутатки від БПП

0

Напередодні дня Святого Миколая очільниці осередку БПП та депутатці міської ради Марії Шевченко невідомі розбили машину.

Це сталося вночі біля будинку депутатки, яка мешкає у місті Буча по вулиці Енергетиків.

Як повідомила депутатка на своїй сторінці в facebook, це сталося після того як її обрали головою комісії з боротьби з корупцією.

“Учора, на черговій сесії Ірпінської міської ради була створена нова депутатська комісія по роботі з правоохоронними органами та боротьбі з корупцією. Очолила її я як депутат від Блоку Петра Порошенка. Це, звичайно, привід пишатися – адже мене давно турбують питання незаконної забудови міста, інші оборудки, що виходять за межі правового поля. Але я навіть не очікувала, що так швидко отримаю своєрідну “відповідь” на своє обрання”, – пише у соцмережі Шевченко.

“Сьогодні зранку, збираючись їхати по справах, я вийшла надвір і побачила, що моя машина…розбита! Потрощене лобове скло, порізані усі колеса. Отже, виклик кинуто”, – додає дептатка.

1

Народна депутатка від БПП Ольга Червакова напряму пов’язує напад на автівку Шевченко з її активним протистоянням чинній владі в Приірпінні.

“В Ірпені скоєно напад на автівку лідерки місцевої парторганізації БППШевченко Мария Це сталося наступного дня після оприлюднення заяви депутатами Верховної Ради від , що входять в Антикопурційну платформу. Депутати наголосили, що мери Ірпеня і Бучі Володимир‪#‎Карплюк‬ і Анатолій ‪#‎Федорук‬ зловживають владою і, за наявною інформацією, очолюють розкрадання лісу в Приірпінні”, – повідомляє у соцмережі Червакова.

Нагадаємо, кілька місяців тому в Приірпінні невідомими було скоєно ряд нападів на активістів, які захищають від знищення ліс у регіоні й з якими співпрацює Шевченко.

Всі побиті активісти відкрито протистоять місцевим мерам-забудовникам Анатолію Федоруку та Володимиру Карплюку.

Винуватці нападів досі не знайдені й не покарані.

 

Залишити відповідь

Використання матеріалів сайту лише за умови посилання (для інтернет-видань - гіперпосилання) на "Громаду Приірпіння" не пізніше 2 речення.

Редакція може не поділяти думок чи висловлювань автора блогу чи коментатора.
Контакти редакції: Ірина Федорів, Олена Жежера pigmaliones@gmail.com, +38 050 2000 539