У Карплюка спробували заблокувати YouTube-канал ЧЕСНО?

0

Після скарг кількох користувачів на нібито порушення авторських прав Громадським рухом ЧЕСНО, сервіс заблокував YouTube-канал зарестрований громадською організацією “Центр UA”.

Саме тоді YouTube отримав сповіщення від кількох користувачів.“Жодного порушення авторських прав не могло бути, адже автором усіх відео, на які надійшли скарги, є кореспондент ЧЕСНО у Верховній Раді Анна Грабарська. Крім того, відео не монтувалось і на нього не накладалось додаткове аудіо”, – наголошує координатор громадського руху ЧЕСНО Андрій Круглашов. Зазначимо, що за дивним збігом обставин, скарги надійшли на відео зі скандальним мером Ірпеня Володимиром Карплюком, який коментує свої 67 квартир, на відео про кнопкодавство Олеся Довгого, а також на відео з коментарем Сергія Тігіпка про бюджет Верховної Ради.Відео з Карплюком було і порівнянні з двома іншими найбільш свіжим.Що цікаво, скарги надійшли від YouTube-юзерів, яких потім так і не вдалося знайти в мережі, що дає підстави вважати, що для блокування каналу недоброчесні політики використали ботів.

Зазначимо, що відеохостинг YouTube блокує відео, якщо надходять скарги на порушення авторських прав і після перевірки може відновити роботу каналу.

Залишити відповідь

Використання матеріалів сайту лише за умови посилання (для інтернет-видань - гіперпосилання) на "Громаду Приірпіння" не пізніше 2 речення.

Редакція може не поділяти думок чи висловлювань автора блогу чи коментатора.
Контакти редакції: Ірина Федорів, Олена Жежера pigmaliones@gmail.com, +38 050 2000 539