Матюшина зайшла до себе в кабінет і відновлює роботу ради

0

2 червня близько 8:00 у селищній раді з’явилася селищна голова Ольга Матюшина. Вона спробувала зайти до свого кабінету, але ключ не підійшов.

“На питання, хто замінив замки – жодної відповіді. До кабінету потрапити не можна. Заступника Петра Пушанка нема на місці. І станом на 16:00 його він так і не з’явився. Зранку мені пояснюють, що Главацька і керуюча справами у відпустках. Начальник УЖКГ “Біличі” та його заступник – теж. Мені довелося викликати поліцію. Коцюбинчани дали пояснення, що відбувалося зранку і як через саботаж я не могла потрапити в кабінет. Я видала розпорядження про заміну замків в раді через відсутність ключів і через те, що вони невідомо де перебувають. До кабінету я потрапила після обіду. Там все поперевертано,” – розповідає селищна голова Матюшина. 

Без імені

Члени партії “Нові обличчя” звинувачують селищну голову Коцюбинського в блокуванні ремонтних робіт.

“Жодного розпорядження щодо зупинення робіт у селищі я не видавала. Шукаємо розпорядження про початок робіт. Ми зайняті зараз тим, що вивчаємо документообіг, щоб розуміти, що за ці півтора місяці безвладдя тут робилося. Якщо партія “Нові обличчя” взяла на себе публічні зобов’язання доробити парк і піарилася на цих роботах в накидках, то я сказала ще на віче: нехай все доробляють. Головне бути послідовними і потім не вимагати з бюджету гроші за ці роботи, на яких хтось заробляв собі політичні бали. Я підтримую ініціативу зробити гарний парк. Більше того, ще в лютому я презентувала громаді проект і роботи так чи інакше мали б розпочатися наприкінці весни після погодження документації,” –  зазначає Матюшина.

Очевидці кажуть, що з 8:00 четверга роботи в парку вже не велися.

“Ми пройшли до селищної ради парком. Там ніхто не працював. Натомість знайшли листівку, в якій йшлося про те, що нібито Матюшина зупиняє всі роботи. Все продумано.

Без імені

Не працювали півтора місяці. До середини травня нічого не робилося, зрозуміли, що розпускають, що повертається Матюшина – все перерили і кинули. Ми всі були свідки того, що Матюшина півдня ходила і з’ясовувала, як відкрити двері до зачиненого кабінету. Про блокування дороги чи парку взагалі мови не було. Такі тези – це просто заготовка від Нових облич, які напередодні вже надрукували листівки, що Матюшина все заблокувала,” – розповідає Юлія Зражевська.

Мешканці селища звертають увагу на те, що приміщення селищної ради занедбали. Газони поблизу селищної ради засмічені.

Без імені

“Прибиральниці, як виявилося, немає в раді. Смітниці переповненні, підлоги немиті.

Без імені

Квіти в кабінеті Матюшиної за ці півтора місяці ледь живі. Ми їх пополивали. Біля ради поприбирали. Попросили прибиральницю з УЖКГ “Біличі”, щоб вона прибрала в раді,” – розповідає Леся Петрик-Єльникова, яку  з посади техніка благоустрою звільнив заступник селищного голови Петро Пушенко.

Залишити відповідь

Використання матеріалів сайту лише за умови посилання (для інтернет-видань - гіперпосилання) на "Громаду Приірпіння" не пізніше 2 речення.

Редакція може не поділяти думок чи висловлювань автора блогу чи коментатора.
Контакти редакції: Ірина Федорів, Олена Жежера pigmaliones@gmail.com, +38 050 2000 539