Ремонт паркану на кладовищі: як партія НО піариться й посилає на х…

0

Маю зізнатись, вдало я у суботу з’їздив в Київ!

Повертаюсь об 11:05 в Коцюбинське і що я бачу: на території Коцюбинського кладовища, лідер “Нових Облич” в Коцюбинському Сергій Даніш, чи то наставляє, чи то “обілечує” працівників, що ремонтують паркан кладовища!?

Працівники вже одягнені в спецодяг (спецовку) комерційного проекту міського голови Ірпння Володимира Карплюка “Нові Обличчя”! Накидки з лого НО на кожному! Нагадаю, що роботи на кладовищі проводилися не партійцями НО і не за їх кошти! Але карплюківці постійно використовують працівників для політ реклами НО.

Такі світлини очевидці постили в мережі.

Безымянный

Щоб виключити будь-які питання “Громада Приірпіння” зателефонувала бізнесмену, який відрядив свою бригаду для ремонту паркану – Володимиру Реві (очільник мережі “Агромат”).

“У мене тут похований мій батько, двоюрідна сестра. Втьох ми свого часу побудували каплицю і притулок на території кладовища. Я побачив, в якому там занедбаному стані паркан і викликав робітників і сказав: Хлопці! Треба зробити добру справу! І вони мене послухалися. Якщо тепер праві чи ліві хочуть під цими роботами підписатися – я всім пояснюю: я заплатив гроші. Я платив офіційно фірмі і в мене є всі документи,” – наголошує Рева.

Політичну ситуацію в селищі Рева не коментує. Як так сталося, що працівники одягають футболки з написом “Нові обличчя” пояснювала ще на початку травня Олександра Куцан:

“Побалакала сьогодні з хлопцями які ремонтують огорожу на кладовищі(двоє у кепках і футболках “Нові обличчя”, не по розміру, третій у своїй одежі). Ось шо кажуть: одежу з символікою дав чоловік, який приїхав на “кубіку”, високий,веселий такий але скупенький. Дав одежу і сказав що це їм для роботи щоб не бруднити свою.Політичною ситуацією у селищі вони не володіють ,що “Нові обиччя” це політична партія не знають, тому і повдягали.
Особисто я вважаю поведінку чоловіка на “кубіку” мерзенною, гидко від таких людей. Про те що чоловік скупенький,теж не просто так згадали,напевне за переодягання було щось запропоновано”.

Безымянный

Саме тому я зупиняю машину і чемно запитую:

-Вітаю, Сергію! Що спецодяг робітникам роздаєте?

Німа сцена!Сергій дивиться на мене дещо розгублено! Здалось що він навіть трохи збентежений!

-Шо ти хочеш, – питає він мене?(Дивне особисте звернення, бо раніше ми з ним були на Ви…)

-Бачу що ваші накидки(з написом Нові обличчя), то є спецодяг для робітників? – Питаю знову чемно!

Знову німа сцена! Під’їхав автобус, маю від’їхати на узбіччя! Від’їжджаю до припаркованого поруч елітного позашляховика Даніша, що в народі кличуть “кубік”. Зупиняюсь, виходжу з машин , питаю знову таки дуже чемно :

“Сергій, на останній сесії ваші партійці звинувачували селищну голову, в перешкоджанні робіт…”

-Шо ти хочеш, іди на х…! – Бовкнув лідер Нових Облич в Коцюбинському, прямуючи до свого “кубіка”.

Тут уже німа сцена в мене! Знаю Сергія Даніша давно! Особисто вітав його коли він став чемпіоном світу по фрі-файту. Знаю що він був по сумісництву ще і віце-чемпионом світу по джиу-джитсу! А це в свою чергу дуже ЗОБОВ’ЯЗУЄ! А тут таке спростування минулих чеснот… Спілкування на рівні гопоти!? Невже це справжній Даніш?

-Сергій, вчора на сесії Ірпеня Олексій Олійник (депутат Ірпінь ради від НО) скаржився, що у робітників віднімають спецодяг, не дають працювати! То мова про накидки НО? -Питаю знову.

-Іди на х.., -каже Даніш попередньо заглянувши в салон моєї машини!

-Сергій, я Вас образив, до чого тут брутальна відповідь? Це у Вас всі спортсмени такі чемні?-запитую вже я.

-Такі як в Свободі, -відповідає лідер НО в Коцюбинському, чемпіон світу з бойових видів спорту, претендент на першу посаду в селищі, після чого сідає в “кубік” та від’їжджає!

А я подумав:от вибери Громада такого очільника і матимеш відносини на рівні “Йовбик-спільноти”, і з часом ця напівдика псевдо еліта перетворить все громадське середовище в територію де панує морок і невігластво. А масове невігластво , в свою чергу ,тим-то й небезпечне, що невіглас, не будучи ні прекрасним, ні благим, ні розумним, будучи задоволеним самим собою, не вважає себе нужденним і не прагнутиме до того, що він, на його думку, не потребує. А це вже суспільство без майбутнього…

Автор: Ігор Домбровський, учасник російсько-української війни за незалежність України, голова ІРГО “Самозахист”

Залишити відповідь

Використання матеріалів сайту лише за умови посилання (для інтернет-видань - гіперпосилання) на "Громаду Приірпіння" не пізніше 2 речення.

Редакція може не поділяти думок чи висловлювань автора блогу чи коментатора.
Контакти редакції: Ірина Федорів, Олена Жежера pigmaliones@gmail.com, +38 050 2000 539