Податкова повідомила, що приховали в декларації Ковтач, Лизун, Бомба і Мамчич

0

Депутати Коцюбинської селищної ради 6 скликання під час заповнення своїх декларацій страждають масово на амнезію. Вони “забувають” вказати значні суми коштів, квартири та магазини у селищі.

Колишній секретар Коцюбинської селищної ради Олександр Ковтач приховав гроші та майно. У своїй декларації за 2014 рік він повідомив громаді, що заробив менше 100 тисяч гривень.

Податківці перевірили інформацію й офіційно повідомили селищну раду про те, що екс-регіонал Ковтач приховав понад 430 тисяч доходу.

Також у декларації секретар селищної ради “забув” вказати, що у його власності є півквартири у селищі Коцюбинське (половина від 71,5 м2).

Без імені

 

Зауважимо, що “Громада Приірпіння” повідомляла про те, що декларації Юлії Главацької (Нові обличчя) за 2014 рік можуть містити дані, які свідчать про приховування коштів.

Проблеми з декларацією за 2014 рік виникли і в екс-депутата Коцюбинської селищної ради Івана Лизуна, який невдало балотувався до Ірпінської міськради від Нових облич і зараз є кандидатом в депутати Коцюбинської селищної ради від цієї ж партії. Лизун “забув” задекларувати свої магазини.

Без імені

Наявність бізнесу в селищі свідчить про те, що під час голосувань у депутата може бути конфлікт інтересів.

Прояви амнезії стосуються і депутата Петра Бомби. Він теж “забувся” про те, що у нього є квартира.

Без імені

Ще один депутат, який “забув” про півквартири в Коцюбинського – почесний житель селища Коцюбинське Микола Мамчич.
Без імені

Нагадаємо, раніше повідомляли про те, що депутат попередньої каденції Олександр Хвостенко приховав в декларації кілька магазинів, нежитлове приміщення та кошти.

Чинний депутат Владислав Євстєфєєв, якого Нові обличчя лобіюють на голову комісії з питань містобудування, має конфлікт інтересів, оскільки за словами прокурора має майже 100 ділянок в лісі. Під час аналізу декларацій депутатів Коцюбинської селищної ради у 2014 році Євстєфєєв потрапив у злидні.

Без імені

Тепер же він – мільйонер. Дозволив собі при річному доході у 8 514 гривень собі вкласти майже 8 мільйонів у статутний капітал будівельної фірми.

У своїй автобіографії Євстєфєєв вказав, що цього року вже прописаний в Атланті, інтереси якого він лобіював на сесії.

Залишити відповідь

Використання матеріалів сайту лише за умови посилання (для інтернет-видань - гіперпосилання) на "Громаду Приірпіння" не пізніше 2 речення.

Редакція може не поділяти думок чи висловлювань автора блогу чи коментатора.
Контакти редакції: Ірина Федорів, Олена Жежера pigmaliones@gmail.com, +38 050 2000 539