Самопоміч вимагає в ЦВК розпустити Ірпінську ТВК

0

“Самопоміч” безрезультатно майже тиждень намагається замінити свого члена Коцюбинської ТВК Людмилу Тимощук. Вона голосує синхронно разом з членами ТВК, які тяжіють до Нових облич. Зокрема вона була готова голосувати за незаконне скасування виборів у селищі Коцюбинське.

“Моя баталія називається – Як змінити члена ТВК Коцюбинського! З минулого четверга Об’єднання Самопоміч намагається змінити члена ТВК Тимощук ! Після багатьох наполягань , скарг , звернень вчора нарешті вдалось зібрати Ірпінську міську виборчу комісію – секретар комісії дав ґрунтовні зауваження до пакету документів, але ми їх виправили та за годину привезли виправлений пакет документів на засідання,” – розповідає представник “Самопомочі” Роман Титикало, депутат обласної ради.

“Не дивлячись на те, що до документів тепер немає зауважень, рішення не прийнято – Ірпінська міська виборча комісія, як на мене, політичний орган . Ще хотів звернути увагу, що в суботу було засідання Ірпінськоі міськоі виборчої комісії на якому були розглянуті заміни в ДВК подані після нашого подання , а наше подання не було включене до порядку денного, а це вже упередженість та зловживання! Подаємо скаргу в ЦВК – з проханням розпустити Ірпінську міську виборчу комісію,” – резюмує Роман Титикало.

Без імені

У ЦВК скаргу “Самопомочі” ще не розглядали. На це у них є 2 дні.

“Якщо є невідповідність закону, то можуть голосувати проти заміни, але якщо немає – то мають затвердити. Не можуть голосувати проти. Звертатися за бездіяльність можна до суду. Також можна звертатися до ЦВК. Якщо була скарга, то ми ще її не розглядали. Результати такого розгляду можуть бути різні. Можуть замінити керівника. Ризику нема розпустити весь склад ТВК, бо Ірпінська рада не проводить виборів,” – наголошує заступник голови ЦВК Андрій Магера.

Депутат облради від “Свободи” Ігор Домбровський зафіксував, як поводили себе члени Ірпінської ТВК.

Без імені

Нагадаємо, в неділю у день виборів членів Ірпінської ТВК, коли не було кворуму виганяли з приміщення Ірпінської міської ради за рішенням секретаря ради Юрія Денисенка (Нові обличчя).

Tagged with:

Залишити відповідь

Використання матеріалів сайту лише за умови посилання (для інтернет-видань - гіперпосилання) на "Громаду Приірпіння" не пізніше 2 речення.

Редакція може не поділяти думок чи висловлювань автора блогу чи коментатора.
Контакти редакції: Ірина Федорів, Олена Жежера pigmaliones@gmail.com, +38 050 2000 539