Допоможіть врятувати тата

0

Доброго дня. Звертаюся до усієї громади, друзів та усіх небайдужих!

На превеликий жаль, стан здоров’я мого тата, про якого вже знає “Громада Приірпіння”, суттєво так і не покращився. Сильний головний біль, нудота – симптоми кожного дня одні й ті самі. У нього відсутній апетит, безсоння, перепади тиску, запаморочення, з’явилися оніміння в руках та ногах. Напади повторюються знову й знову. І боротися з ними самотужки стає все тяжче і тяжче. Він не може повноцінно жити. Жити, як інші люди. Працювати, відпочивати з друзями, їздити на риболовлю. І все це через тяжку хворобу. На консультації у лікаря-невролога, Київської обласної лікарні №2, було наполегливо рекомендовано пройти кваліфікований курс лікування, сума за два тижні стаціонарного лікування складає 10 000грн.

Усе офіційно, оплата здійснюється через касу, тому після лікування буде пред’явлено чек. В домашніх умовах такий курс пройти неможливо. На даний момент ця сума завелика для нашої родини. Ми не можемо самостійно оплатити лікування. Я звертаюся до вас, бо вже не вистачає сил терпіти. Кожного дня дивитися, як моєму коханому татові погано. Розуміти, що я, на жаль, не лікар і нічим не можу йому допомогти. І тому я намагаюся підтримувати його, підбадьорювати. Бути з ним у будь-яку хвилину. Я дуже хочу, щоб він був поряд здоровим.

Безымянный

Щоб радів моїм успіхам, давав поради, був опорою та підтримкою. Я завжди можу покластися на нього, бо він-мій тато! Я не хочу прокидатися кожен день з думкою про те, щоб лише йому не було погано. Я щаслива, коли тато сміється, коли у нього все добре. Коли він просто поряд зі мною.
Тату, тримайся! Ми поряд з тобою! Я вірю, що настане час, коли у нас все буде добре! Бо у нас є найголовніше-підтримка! Наші, рідні, друзі, знайомі! Ти, тату, сильний і я впевнена, що ти впораєшся! Ми обов’язково будемо боротися! І переможемо! Я вірю у це! (Карта ПриватБанку: 5168 7420 6388 2421
Хилько Сергій Михайлович)

БезымянныйАвторка: Тетяна Хилько, мешканка селища Коцюбинське

Залишити відповідь

Використання матеріалів сайту лише за умови посилання (для інтернет-видань - гіперпосилання) на "Громаду Приірпіння" не пізніше 2 речення.

Редакція може не поділяти думок чи висловлювань автора блогу чи коментатора.
Контакти редакції: Ірина Федорів, Олена Жежера pigmaliones@gmail.com, +38 050 2000 539