Голова НБУ Гонтарева переїздить з Ірпеня в Гореничі

0

Гонтарева вирішила продати свій маєток в Ірпені. Це повідомлення з’явилося у ЗМІ після того, як у мера Бучі та Ірпеня почалися обшуки. Будинок Гонтаревої в Ірпені, в якому раніше побували журналісти HUBs, виставили на продаж.

Про це з посиланням на прес-службу НБУ повідомляють “Українські Новини”.

Новий будинок в Гореничах придбав чоловік Гонтаревої. Як повідомляли ЗМІ, він обійшовся у 12,5 мільйонів гривень. Будинок зведений у Японському стилі.

Світлини подають “Надзвичайні новини”.

На території Гонтаревих кілька невисоких будівель, фото: ci.ua

Поряд розташовані маєтки екс-нардепа від Партії Регіонів Ганни Герман та екс-генпрокурора Віктора Пшонки, який втік з країни. Також побдлизу, як повідомляють ЗМІ, мешкає Світлана Лобота – мати депутатки Ірпінської міської ради.

В будинку Гонтаревих 4 спальні, камінна зала, вітальня, кабінет, кімната відпочинку, сауна і три санвузли.

Так виглядає обстановка всередині будинку житловою площею 316 кв. м, фото: ci.ua

На території є бесідка та водоспади.

Струмочки у дворі впадають в штучне озеро, фото: ci.ua

До того, як стати головою Нацбанку Гонтарева працювала у бізнес-сфері. Дохід голови Національного банку України склав за рік 26,8 млн грн, а її чоловіка – 900 тис. грн (в основному ці гроші від продажу цінних паперів і нерухомості). Згідно з інформацією, яка міститься в декларації, в Гонтаревої є три квартири, два будинки і три машини (Porsche Panamera, Porsche Cayenne і Toyota Land Cruiser Prado). У одному з маєтків сім’ї, який перебуває в коттеджому селищі “Северинівка”, живе, як повідомляють ЗМІ, їхній старший син Антон Гонтарєв, який раніше фігурував у скандалі із виведенням депозитів із “Дельта-Банку” до того, як банк зазнав краху.

Залишити відповідь

Використання матеріалів сайту лише за умови посилання (для інтернет-видань - гіперпосилання) на "Громаду Приірпіння" не пізніше 2 речення.

Редакція може не поділяти думок чи висловлювань автора блогу чи коментатора.
Контакти редакції: Ірина Федорів, Олена Жежера pigmaliones@gmail.com, +38 050 2000 539