Досьє на прокурора Юрія Манелюка

0

Юрій Манелюк перші дні тимчасово виконує обов’язки прокурора Ірпеня. “Громада Приірпіння” вирішила зібрати інформацію про прокурора.

Т.в.о. прокурора Ірпеня народився 4 липня 1979 року.

Кар’єра:

Радник юстиції.

До цього працював старшим прокурором прокуратури Оболонського району м. Києва.

Свою кар’єру розпочав у 2000 році як слідчий Дніпровської прокуратури. За 4 роки став старшим помічником прокурора Дніпровського району. Пізніше працював на аналогічній посаді у Дарницькому районі

Далі кілька років працював у прокуратурі міста Києва (прокурор відділу нагляду за розслідуванням, кримінальних справ слідчими органів, прокуратури слідчого управління прокуратури м. Києва;  – прокурор відділу захисту прав і свобод громадян та інтересів держави управління нагляду за додержанням і застосуванням законів на транспорті прокуратури м. Києва, старший прокурор відділу правозахисної діяльності та представництва інтересів громадян і   держави в суді, протидії корупції управління правозахисної діяльності, протидії корупції та законності у сфері транспорту прокуратури м. Києва).

Доходи та статки:

Прокурор декларував свої статки за 2014 рік.

У декларації за 2014 рік дохід скалв дещо менше 110 тис. грн. Дружина прокурора цього року не заробила нічого.

У власності прокурора є третина квартири площею дещо більше 70 м2. Ймовірно, квартира розташована у столиці, оскільки місцем проживання прокурор вказав київ. Також у власноті є автівка Volkswagen Golf 7 (2000 куб. см, 110 кВт) 2013 року випуску.

Склад сім’ї:

Дружина Манелюк О.В. та син Манелюк К.Ю.

Освіта: У 2000 році закінчив Національну академію внутрішніх справ України. Спеціальність – слідчий.

Нагадаємо, колишній парокурор Ірпеня Мирослав Пацкан, якого перевели до ГПУ, призначений заступником прокурора Рівненської області на початку серпня. Після переведення Пацкана до ГПУ його посаду обійняв Ільяс Рамазанов, якого зараз тимчасово відсторонили від посади й обов’язки прокурора виконує Юрій Манелюк.

Залишити відповідь

Використання матеріалів сайту лише за умови посилання (для інтернет-видань - гіперпосилання) на "Громаду Приірпіння" не пізніше 2 речення.

Редакція може не поділяти думок чи висловлювань автора блогу чи коментатора.
Контакти редакції: Ірина Федорів, Олена Жежера pigmaliones@gmail.com, +38 050 2000 539