Голова КОДА Максим Мельничук подав у відставку, – джерело

0

Голова Київської обласної адміністрації Максим Мельничук написав заяву про відставку за власним бажанням. Про це повідомляє сайт РБК-Україна, посилаючись на джерело.

Тимчасово виконувати обов’язки голови ОДА буде його перший заступник Лев Парцхаладзе.

“Він (Мельничук, – ред.) написав заяву в минулий четвер (1 вересня, – ред.), завтра питання про його відставку буде розглянуто на засіданні Кабміну”, – сказав співрозмовник РБК-Україна у фракції БПП.

У свою чергу джерело в АП додає, що тимчасово виконувати обов’язки голови ОДА буде його перший заступник Лев Парцхаладзе (БПП).

“Ще минулого тижня в приміщенні облради, коли ми приїхали 31 серпня на засідання комісії, де розглядали питання щодо об’єднання громад, наші джерела сказали, що питання по голові ОДА вже стоїть на часі. Голова Києво-Святошинської ради Олександр Тигов, який чув мою розмову по телефону, сказав тоді, що ще достаменно не відомо. Якщо зараз інфомрація у ЗМІ вже є, значить питання по суті вирішене. Те, що ми зараз знаємо – є 4 кандидатури і остаточного рішення по тому, хто буде очолювати ОДА ще немає,” – зауважує журналістка Ірина Федорів.

Сам Мельничук у розмові з РБК-Україна не підтвердив, але і не спростував цю інформацію.

“Сьогодні я на роботі. Але в наш час все швидко змінюється”, – сказав він.

На питання, чи буде завтра на засіданні уряду розглянуто питання про його відставку, він відповідати відмовився.

Редакції сайту “Громада Приірпіння” Мельничук телефоном повідомив, що наразі дуже зайнятий й не має часу на коментарі.

Нагадаємо, Мельничук був призначений головою Київської ОДА 3 лютого 2016 року. В ЗМІ це призначення назвали скандальним, його та його батька пов’язують з незаконним виведенням земель сільськогосподарського призначення з державної власності.

Зокрема, у Бучі землі Національного аграрного університету були віддані через підставних комуністу екс-нардепу Ігорю Калєтніку. Прокуратура визнала це землевиділення незаконним.

Tagged with:

Залишити відповідь

Використання матеріалів сайту лише за умови посилання (для інтернет-видань - гіперпосилання) на "Громаду Приірпіння" не пізніше 2 речення.

Редакція може не поділяти думок чи висловлювань автора блогу чи коментатора.
Контакти редакції: Ірина Федорів, Олена Жежера pigmaliones@gmail.com, +38 050 2000 539