Де подівся Карплюк: телефон відповідає польською: "Абонент недоступний"

0

“Громада Приірпіння” зателефонувала меру Ірпеня Володимиру Карплюку. Абонент виявився поза зоною. Про це оператор повідомив польською мовою. Нагадаємо, що перед тим, як розпочалися обшуки в будинках мера Бучі та Ірпеня, Карплюка хтось повідомив і він встиг виїхати за кордон. Як пізніше з’ясували ЗМІ, саме у Польщі у Карплюка був незадекларований бізнес.

До Карплюка також намагалася двічі додзвонитися журналістка Ірина Ромалійська але їй також відповідав робот по-польськи:

“Під вечір набрала номер Карплюка, за яким зазвичай додзвонювалася. Там робот на польській мові повідомив, що телефон поза зоною”.

1

У Ірпінській раді Карплюка не бачили вже кілька днів. Депутати стверджують: мера не було навіть на виконкомі.

“У вівторок на засіданні виконкому Карплюка не було, як і Денисенка – секретаря ради, хоча зранку Денисенка бачили. Є інформація в раді, що Каполюк може бути в тижневому відрядженні. Так говорили зранку. Після обіду з’явилася інформація, що він на лікарняному і завтра може бути на роботі,” – каже депутат Ірпінської міської ради Богдан Мельничук ВО “Свобода”.

Мешканці твердять, що у середу, 12 жовтня, прийом вів замість Володимира Карплюка його заступник екс-регіонал Дмитро Хрисюк. Відвідувачам пояснили, що Карплюк нібито на лікарняному.

Без імені

Зауважимо, що Ірпінська міська рада повідомляла Громадський рух ЧЕСНО з 2014 року по 2016 рік (до кінця липня 2016 року) не перебував на лікарняному жодного дня.  Зате відпусток взяв 174 дні й, як з’ясувалося далі не ходить на роботу. При цьому міський голова не забуває отримувати премії та надбавки.

До слова, 15 жовтня Ірпінь має святкувати День міста. Раніше День міста святкували у другу суботу вересня, але тепер за розпорядженням мера Ірпеня урочистості перенесли на середину жовтня.

Нагадаємо, 11 жовтня Генпрокурор Юрій Луценко заявив про те, що міському голові Бучі та секретареві ради вручили підозри.

Мешканці Приірпіння одразу поцікавилися, чи Карплюк вже поїхав з країни. Користувачі соцмереж пишуть, що Карплюка дійсно не було на роботі.

Без імені

Зранку 12 жовтня адмінресурс звезли під слідче управління ГПУ, щоб організовано пікетувати правоохоронців. Представників Ірпінської міської ради на пікеті не було.

 

Залишити відповідь

Використання матеріалів сайту лише за умови посилання (для інтернет-видань - гіперпосилання) на "Громаду Приірпіння" не пізніше 2 речення.

Редакція може не поділяти думок чи висловлювань автора блогу чи коментатора.
Контакти редакції: Ірина Федорів, Олена Жежера pigmaliones@gmail.com, +38 050 2000 539