Карплюк зрікся кума Федорука: "Я в Бога не вірю"

0

“Громада Приірпіння” отримала аудіозапис.

“Це лише частина розмови, яку я записав з Карплюком у селищній раді. Він мене переконував, що Анатолій Федорук не є його кумом. Аргументував Карплюк це тим, що він не вірить в Бога і є атеїсом. Ще він наголосив, що була віра в те, що всі будуть навіки з Януковичем,” – розповідає коцюбинець Юрій Устиновський.

Аудіозапис підтверджує свідчення Устіновського.

Як відомо, Володимир Карплюк починав свій політичний шлях як протеже регіонала-нардепа Петра Мельника. Є світлини, які підтверджують, що саме він був з Мельником на конференції “Партії регіонів”.

Результат пошуку зображень за запитом "Володимир Карплюк церква"

“Всьому світу і всій Україні казалось, що в Україні все навєкі с Януковичем,” – пояснює Карплюк.

Устиновський наголошує, що це ж саме казав і кум Карплюка екс-регіоналФедорук, дружина якого керувала разом з дружиною Карплюка будівельним бізнесом в Приірпінні.

Результат пошуку зображень за запитом "Володимир Карплюк церква"

“Я в Бога не вірю, а ви про кумівство розказуєте. Ви що не чуєте? Я атеїст!” – переконує мер Ірпеня.

Без імені

Василь Олексюк, якого відсторонили від виконання обов’язків секретаря Бучанської ради поведінкою Карплюка був обурений. Коли судили Олексюка з Федоруком – Карплюк святкував. Олексюк публічно нагадав Карплюкові, що той стояв під “Божим Хрестом і давав перед Богом зобов’язання…”:

“Поки ви святкуєте в Печерському суді судять ваших сусідів. І ваш мер, який стояв під Божим Хрестом і давав перед Богом зобов’язання, спокійно попиває коньячок і слухає концерт! За все будете відповідати перед Богом! Святкуйте…”

Дописувачці, яка стала на захист Карплюка Олексюк відповів:

“Не когось судять, а людину, яка стояла під Хрестом з твоїм полубогом (Карплюком – прим. ред.)!”

1

Олексюк Карплюку написав прямим текстом: “подавишся тварь!!

У соцмережі обговонюють лицедійство Карплюка.

Без імені

Депутат облради Ігор Домбрвоський пригадує, як Володимир Карплюк цілував руки Філарету,коли той приїздив на відкриття Алеї героїв.

Без імені

Раніше Карплюк у ЗМІ уникав відповіді на питання, чи є мер Бучі екс-регіонал Анатолій Федорук його кумом. Це перша розмова, яка записана з Карплюком, де він заперечує факт кумівства з Федоруком і наголошує на тому, що він – атеїст і не вірить в Бога.

Заступником Карплюка у партії “Нові обличчя” є медіаконсультант сектанта Сандея Аделаджі – Петро Щербина. Аделаджа проходив по схемі фінансової піраміди. Також його звинувачували в розбещенні прихожанок.

Залишити відповідь

Використання матеріалів сайту лише за умови посилання (для інтернет-видань - гіперпосилання) на "Громаду Приірпіння" не пізніше 2 речення.

Редакція може не поділяти думок чи висловлювань автора блогу чи коментатора.
Контакти редакції: Ірина Федорів, Олена Жежера pigmaliones@gmail.com, +38 050 2000 539