За наше жито нас же й побито: забудовник Мирончук позивається до депутатів  

0

Директор ТОВ “Орлан-Інвест Груп” Антон Мирончук, який незаконно будує висотки в Ірпені по вул. Єсеніна, подав до Ірпінського суду позовну заяву. Він просить відшкодувати майнову шкоду 235 190 гривень 60 коп. та стягнути судовий збір 3 528 гривень з депутатів Ірпінської ради.

Відповідачами він зокрема бачить  і депутатів Ірпінської міської ради: Марію Шевченко (БПП), Лаврентія Кухалейшвілі (Свобода) мене, Богдана Мельничука, та Євгена Мельничука.

Розгнівався цей достойник за те, що вказані громадяни називали речі своїми іменами і намагалися захистити громадське добро від його загребущих рук, а саме – виступали проти чергового знищення зелених зон та проти будівництва в заплаві Ірпеня.

1

На наших теренах пан Мирончук добре відомий, як активний забудовник, який завдяки “дружнім” стосункам з міським головою Володимиром Карплюком, систематично отримує земельні ділянки для своєї діяльності на “пільгових” та позачергових умовах без будь-яких конкурсів та зайвої бюрократичної тяганини.

Серед багатьох “досягнень”  –  самочинне будівництво на земельній ділянці лісогосподарського призначення по вулиці Єсеніна 30. За його вказівкою, ще 2 червня 2015 року там було по-варварськи знищено 40 дерев. І це все не зважаючи на те, що мешканці вулиць Єсеніна, Озерної, Гайдара, Достоєвського стали на захист єдиного в Приірпінні кургану вільхи чорної.

1

Зараз на місці вільхового гаю – будівельний майданчик. Забудовник знищив усі дерева.

1

Та й це ще не все. Під час протестних акцій “тітушки”, які “охороняли” територію самочинного будівництва побили протестувальників.

1

На сьогоднішній день, Мирончук повністю знищив вільховий гай,  взявся до руйнування меліоративної системи заплави річки Ірпінь і веде будівництво багатоповерхівок вже на 1,5 га.

Судове засідання призначено на 9:30 у четверга 15 грудня 2016 року.

Всіх, кому не байдужа доля нашого краю, закликаємо прийти і дати гідну відсіч варварам, які нищать наше довкілля.

bez-imeniАвтор: Богдан Мельничук, депутат Ірпінської міської ради від ВО “Свобода”

 

 

Залишити відповідь

Використання матеріалів сайту лише за умови посилання (для інтернет-видань - гіперпосилання) на "Громаду Приірпіння" не пізніше 2 речення.

Редакція може не поділяти думок чи висловлювань автора блогу чи коментатора.
Контакти редакції: Ірина Федорів, Олена Жежера pigmaliones@gmail.com, +38 050 2000 539