СІЗО і Коцюбинське: Мінюст призначив зустріч на 20 січня

0

20 грудня о 9:00 в Будинку культури селища Коцюбинське за участі презставників Мін’юсту відбудеться обговорення стосовно перенесення СІЗО з Лук’янівськи до Коцюбинського.

“Задля зняття соціальної напруги та обговорення наявних у громади питань Міністерство юстиції вирішило провести зустріч із представниками громади смт Коцюбинське для обговорення участі представників громадськості в робочій групі, створеної на підставі розеорядження Кабінету Міністрів України…,” – йдеться в листі за підписом застпуника міністра Дмитра Чернишова, датованому 16 січня.

Селищна голова Ольга Матюшина просить громаду та депутатів у зв’язку з тим, що повідомлення прийшло за добу до проведення зустрічі розвісити оголошення селищем та максимально оповістити громаду:

“Ми 19 січня отримали листа. Зустріч призначена на 20 число. Тому я звертаюся до всіх: поклейте, якщо не важко, оголошення та оповістіть сусідів. Волонтери зроблять смс-розсилку. Всі, хто підписався, отримають повідомлення. Закликаю всіх завтра до конструктивного і аргументованого діалогу. Представники політичних сил мають усвідомлювати всю відповідальність. Можливо Ірпінська міська рада надасть своїх проедставників, які пояснять, як ми можемо скасувати містобудівні умови, які видав Ірпінь Мін’юсту.”

Нагадаємо, у попередньому листі заступника міністра йшлося про те, що містобудівні умови для СІЗО вже видав Ірпінь. Це стало відомо після того, як селищна голова запропонувала Мін’юсту розглянути варіант із розміщенням СІЗО на інших землях, які входили до підпорядкування пенітенціарної системи.

Залишити відповідь

Використання матеріалів сайту лише за умови посилання (для інтернет-видань - гіперпосилання) на "Громаду Приірпіння" не пізніше 2 речення.

Редакція може не поділяти думок чи висловлювань автора блогу чи коментатора.
Контакти редакції: Ірина Федорів, Олена Жежера pigmaliones@gmail.com, +38 050 2000 539