Театральний сезон у Коцюбинському: квитки за 17-25 % вартості

0

У Коцюбинському театральний колектив “Каскадер” виступає із репертуаром світового та всеукраїнвського турне.

“Моя задача зробити так, щоб Коцюбинське стало осередком культурного життя регіону. Я запрошую творчі колективи до Будинку культури. Ми домовляємося, що самі поширимо квитки, говоримо про те, що громада готова до таких заходів і радо їх відвідуватиме. Вситава театральної трупи нашого односельця Жуковіна це довела восени. Був аншлаг. Десятки років у нас нічого подібного не було,” – наголошує селищна голова Ольга Матюшина.

“Дуже допомагають у поширенні квитків волонетри, особливо помічниця Андрія Скіпальського – Людмила Мирончук. Цього разу прем’єра була не в столиці, а в Коцюбинському. Якщо квитки у нас коштували по 85 гривень, то в Києві за перегляд цієї ж виставилюди платять до 350 гривень. І туди ще треба доїхати. Квитків у столиці навіть по такій дорогій ціні вже нема. Про це сказали наші односельці, які перевіряли наявність квитків. Думаю, скоро кияни до нас їздитимуть на вистави. Мене дуже тішить, що в Коцюбинському теж був аншлаг,” – додає селищна голова Ольга Матюшина.

Майже всі квитки на виставу розпродали і в Коцюбинському.

Зал був повний.

“Я в будинку культури взагалі в середині вперше. Тут абсолютно інша атмосферав, ніж в Києві. Тут всі одне одного знають, прийшли сім’ями. Цим ми відрізняємося від розпорошеної громади мегаполісу. Вистава сподобалася. Молодіжна,” – говорить Леся з Меблевої.

“Як Анжела – перевдягнутий чоловік – витанцьовувала на таких високих підборах? На таких можна хіба просто сидіти на дивані,” – додає Леся.

За цим жінки спостерігали з неабиякою цікавістю.

Персонаж рудої Анжели став одним з улюблених для глядачів.

Цей же творчий колектив “Каскадер” для дітей проведе виставу “Рапунцель”. Це відбудеться в рамках європецськог туру: “Берлін-Гамбург-Ганновер-Бремен-Дюсельдорф-Франкфурт-на-Майні – Відень – Київ”. В Коцюбинському вистава знову відбудеться раніше, ніж в столиці.

24 березня о 12:00 буде перша вистава в селищі. В Києві дійство відбудеться 1 квітня і квитки сягають 490 гривень. У Коцюбинському ціна незмінна – 85 гривень. Це становить 17 % від столичної ціни на квиток.

“Квитки розібрали фактично за місяць до виступу. “Каскадер”, розуміючи, що у нас аншлаг, погодився зробити ще одну виставу в цей же день 24 березня на 14:00. Тобто у нас планується 2 покази, щоб задовольнити попит коцюбинців. Такого ще не було. Я чекаю на квитки на 14:00. Хороші місця розбирають дуже швидко, тому раджу поквапитися. Ось мый номер телефону 0636073970, за яким Ви можете замовити квитки на “Рапунцель”, – говорить коцюбинчанка Людмила Мирончук.

Нагадаємо, перша вистава в Коцюбинському відбулася завдяки режисеру Олександру Жуковіну, який проживає в Коцюбинському. Ставили колись заборонену п’єсу драматурга Ердмана “Самогубець”.

 

 

Залишити відповідь

Використання матеріалів сайту лише за умови посилання (для інтернет-видань - гіперпосилання) на "Громаду Приірпіння" не пізніше 2 речення.

Редакція може не поділяти думок чи висловлювань автора блогу чи коментатора.
Контакти редакції: Ірина Федорів, Олена Жежера pigmaliones@gmail.com, +38 050 2000 539