Денисенко очолив НО в Бучі: партійці кажуть – рейдерство

0

Голову Бучанського осередку “Нових облич” Івана Лисенка змістили. Тепер тут керуватиме секретар Ірпінської міської ради Юрій Денисенко. Про це місцевий політик сповістив у соцмережі.

Реакція секретаря Бучанської міської ради Василя Олексюка не забарилася. Депутат від Нових облич, який був першим номером партійного списку кандидатів до БМР, звинувачує однопартіця Денисенка у самозахопленні осередку.

“Жоден депутат (потужної фракції в БМР) не був повідомлений, а тим більше не приймав участі у обговоренні та прийнятті рішення. Насмішив, Юрій Денисенко,” – пише Олексюк під постом колеги.

На своїй сторінці Олексюк поширив цю ж новину і назвав все, що відбулося цирком у виконанні Денисенка і міського голови Ірпеня та голови партії “Нові обличчя” Володимира Карплюка.

На своїй сторінці у Facebook Іван Лисенко, якого усунули з керівної посади, ситуацію не коментує. це питання цікавить бучанців.

Варто нагадати, що Василь Олексюк до мера Ірпеня Володимира Капрлюка та його колег-однопартійців і раніше був налаштований вороже. Зокрема Олексюк пригадав Карплюку, який, прикриваючись атеїзмом, зрікся кума екс-регіонала Анатолія Федорука,  що Карплюк стояв перед Хрестом з Феоруком і не вийшов на захист кума під суд, а натомість влаштував гучне свято.

1

Іван Лисенко, який донедавна очолював бучанський осередок Нових облич, раніше був активістом, який боровся і супроти екс-регіонала Анатолія Федорука, і супроти його кума Володимира Карплюка. Останнього Лисенко публічно називав брехуном. Лисенко вів опозиційний сайт “Буча є Буча”.

Карплюк брехун

Згодом Лисенко раптово став членом команди Анатолія Федорука та Володимира Карплюка. З youtube каналу щезло відео, а згодом і сайт “Буча є Буча” разом з антикорупційними розслідуваннями про мерів Бучі та Ірпеня.

Результат пошуку зображень за запитом "денисенко іван лисенко"

Іван Лисенко разом з своєю донькою балотувалися в Бучанську міську раду від Нових облич у 2015 році. Обоє програли.

Юрій Денисенко, який зараз очолив Бучанський осередок “Нових облич”, теж був у прямому конфлікті з Володимиром Карплюком. Карплюк Денисенка гостро критикував за спробу захоплення влади в Ірпені літом 2014 року:

“Я так думаю, що по факту громада Ірпеня зібралася висловити протест тим подіям які відбувалис 28 червня, а зокрема незаконним шляхом, порушуючи всі процедури і існуючий закон про місцеве самоврядування був переобраний в. о. міського голови секретар ради Богдан Омелянович Мельничук, якого обрали під час революційних подій… Громада сприймає це, як рейдерський захват влади!”

“Візьмемо підведемо підсумок, хто проголосував за Денисенка. Це 14 чоловік – бувші члени ПР і члени фракції ПР, і 4 чоловіки члени партії УДАР, які обласний УДАР виключив з партії УДАР за співпрацю з Партії регіонів. Тобто ми маємо фактично 18 з 19 людей, проголосувавсших за Денисенка. Це люди, які… тісно спрівпрацювали з ПР. У громади логічне, нормальне запитання: для чого були всі ці події, які відбувалися на майдані, якщо на місцях абсолютно жодних змін,  жодних рухів і представники, які очолювали ПР або співпрацювали ПР, управляють на місцях. Крім того, ще громаду обурює, що Юрій Денисенко був секретарем земельної комісії всі ці 4 роки, а відповідно мав і вплив, і приймав, і голосував за рішення відносно розподілу земельних ділянок в Ірпінському регіоні”, – так казав Володимир Карплюк.

За кілька місяців Карплюк на виборах взяв у свою команду Юрія Денисенка, якого так гостро критикував і звинувачував у причетності до дерибанів, після обарння міським головою Ірпеня голова партії “Нові обличчя” зробив Денисенка своїм секретарем.

Денисенко неодноразово відвідував сесійні засідання й разом з медіа-консультантом Сандея Аделаджі Петром Щербиною контролював дії місцевих депутатів Нових облич.

Безымянный

Згодом компетенції юриста Денисенка Карплюк використав під час спроби захопити владу в Коцюбинському. Це було 8 квітня 2016 року. Суд визнав дії депутатів незаконними і відновив на посаді селищну голову Ольгу Матюшину.

Тепер кум мера Бучі Володимир Карплюк вирішив взяти під контроль Бучанський осередок партії.

“Вже стає зрозуміло, що буде боротьба між двома кумами не просто за населені пункти, які треба об’єднати в одну громаду і далі дерибанити. Два куми, яким загрожує ув’язнення, будуть змагатися за вплив в регіоні, щоб брати участь у парламентських виборах і спробувати здобути недоторканість. А що стосується таких пішаків як Лисенко чи Денисенко – то їх просто використають і викинуть на політичний смітник. І це ще в кращому випадку. В гіршому випадку повісять якісь справи. Є інформація, що зараз збираються на партійній конференції Нових облич виключати з партії профедоруківських депутатів Бучанської ради. В першу чергу це загрожує Олексюку,” – каже активіст Віктор Бархоленко.

Залишити відповідь

Використання матеріалів сайту лише за умови посилання (для інтернет-видань - гіперпосилання) на "Громаду Приірпіння" не пізніше 2 речення.

Редакція може не поділяти думок чи висловлювань автора блогу чи коментатора.
Контакти редакції: Ірина Федорів, Олена Жежера pigmaliones@gmail.com, +38 050 2000 539