Колока усунули з Національно збірної з футзалу

0

В.о. головного тренера національної та юнацьких збірних України з футзалу став Тарас Шпичка. Таке рішення прийняла Асоціація футзалу. Про це повідомляє офіційний сайт жіночої збірної.

Екс-наставник “Біличанки” Володимир Колок такому рішенню не дивується:

“Чомусь не був здивований цьому кадровому рішенню АФУ. Мабуть, з роками інтуїція працює краще. Але все ж сподівався хоча б на формальний дзвінок, чи лист від уповноважених осіб поважної Асоціації, що це рішення назріло і готується. З поясненням недоліків у роботі чи інших причин такого рішення. Хоча би зважаючи на мій не дуже юний вік, на 27 років роботи в українському футзалі і на 10 років моєї роботи у якості головного тренера збірної”.

“До того ж з керівниками асоціації, з приводу збірної, на мою думку, все ж було більше порозуміння. Конфлікти не виникали. Претензій з боку АФУ теж не було. Не в усному, не в письмовому вигляді. Буду думати, що люди просто забігалися і забули повідомити про це. Якщо було не так, то хай мене поправлять,” – додає Колок.

Нагадаємо, на початку року Колок переїхав до Угорщині, бо не бачив в Україні перспектив й не мав сил “воювати з вітряками”. 

Залишити відповідь

Використання матеріалів сайту лише за умови посилання (для інтернет-видань - гіперпосилання) на "Громаду Приірпіння" не пізніше 2 речення.

Редакція може не поділяти думок чи висловлювань автора блогу чи коментатора.
Контакти редакції: Ірина Федорів, Олена Жежера pigmaliones@gmail.com, +38 050 2000 539