Дружині мера Бучі зловмисники повернули вкрадений lexus

0

Автомобіль lexus RX 350 повернули власникам перед Великодніми святами. Про це редакції “Громади Приірпіння” повідомили в прес-службі поліції Київської області.

“Автомобіль дійсно повернули. До нас надійшов дзвінок на 102. Повідомили, що знайшли безхозну машину в полі. Але кримінальне провадження не закрите. Тому що був здійснений угон і ми будемо шукати тих, хто його здійснив”, – розповідає прес-секретар поліції Київщини Микола Жукович.

Як відомо, автомобіть викрали на парковці біля аптеки 7 квітня. Власницею аптеки є Людмила Федорук – дружина мера Бучі екс-регіонала Анатолія Федорука.

Джерела в поліції Ірпеня повідомили, що автівка була знайдена неподалік бучанського цвинтаря.

“Є інформація, що злочинці вийшли на власників авто з вимогою викупу. Це досить поширений вид заробітку для певної категорії осіб. За машину такого класу власники могли заплатити від 5 до 10 тис. доларів. Ця інформація зараз перевіряється”, – розповідає джерело “Громади Приірпіння” в поліції Ірпеня.

Бучанці прислали фото повернутого автомобіля в редакцію 18 квітня. Людмила Федорук припаркувала його на тому ж місці, звідки воно було викрадене.

Мешканці Бучі переконані, що оточення Федорука пов’язане з кримінальним світом. Саме тому дороге авто повернули.

“На моє переконання, ніяких вимагань грошей не було. На моїй пам’яті, подібних повернень викрадених дорогих автомобілів та ще й цілими та неушкодженими, в регіоні не спостерігалося. На що це схоже? Швидше за все, хтось із наближеного оточення Федорука, хто пов’язаний з кримінальним середовищем, виступив посередником у цій справі аби не опустити авторитет нашого “дорогого мера”. І машину було повернуто в короткий термін. Цьому доказом є те, що дружина Федорука, вже нічого не боячись, ставить машину на тому ж місці – біля своєї аптеки”, – розповідає громадський діяч Віктор Бархоленко.

 

Залишити відповідь

Використання матеріалів сайту лише за умови посилання (для інтернет-видань - гіперпосилання) на "Громаду Приірпіння" не пізніше 2 речення.

Редакція може не поділяти думок чи висловлювань автора блогу чи коментатора.
Контакти редакції: Ірина Федорів, Олена Жежера pigmaliones@gmail.com, +38 050 2000 539