Обшуки в кабінеті Старикової: шукають зв’язок з хабарем “свободівця” – ВІДЕО

0

Депутата Київської облради на хабарі спіймали співробітники СБУ спільно з прокуратурою Києва. Про це інтернет-видання “Громаду Приірпіння” повідомили працівники Служби безпеки, передає “Громада Приірпіння”.

Депутати облради назвали редакції прізвище депутата, якого звинувачують у хабарництві – це “свободівець”Максим Запаскін. Це член комісії з питань екології.

“Здирник вимагав від підприємця 10 тисяч доларів США за сприяння у погодженні з облрадою дозволу на користування водними ресурсами області”, – повідомляють у прес-службі СБУ редакцію “Громади Приірпіння”.

Журналістам редакції вдалося поспілкуватися з самовидцем потасовки під кабінетом Старикової та отримати ексклюзивне відео:

“Увірвалися в кабінет. Працівники СБУ. Старикова злякалася. Спершу людей 5-6 зачинилися. Підбігли депутати Олег Кищук, Костянтин Бондарев, Влад Хахулін – намагалися прроватися в кабінет не змогли. З холу з нижнього повреху прибігло ще чоловік 10 співробітників СБУ. Виникла шарпанина – потягали за піджаки. СБУ їх відтіснило і видворило з приймальні. Були словесні перепалки. Слуба, як я розумію, намагається знайти підтвердження голосування, яке сьогодні було в порядку денному, чи знала про це Ганна Старикова і чи має вона відношення до хабаря і прйиняття рішення”.

“Батьківщина намагалася для захисту Старикової підтягнути активістів. Скликають наближених до себе журналістів, але до кабінету Старикової їх не пускають. Робочий день закінчився. Вилучили, як я зрозумів, протоколи і поіменне голосування,” – додає співрозмовник “Громаді Приірпіння”.

Зранку 27 квітня відбулася сесія Київської облради. Громадський рух ЧЕСНО був повідомлений про те, що на сесії спробуть протягнути низку скандальних питань і заздалегідь акедитувався на засідання. Але на сесію, де мала зокрема звітувати голова облради, журналіста громадського руху ЧЕСНО не пропустили. Довелося викликати поліцію і писати заяву.

 

Залишити відповідь

Використання матеріалів сайту лише за умови посилання (для інтернет-видань - гіперпосилання) на "Громаду Приірпіння" не пізніше 2 речення.

Редакція може не поділяти думок чи висловлювань автора блогу чи коментатора.
Контакти редакції: Ірина Федорів, Олена Жежера pigmaliones@gmail.com, +38 050 2000 539