Декларація голови фракції БПП Ірпеня: Шевченко заощадила 30 тис доларів

0

У голови фракції БПП в Ірпінській міській раді є ділянка в Гореничах. Друзі на день народження подарували їй кульчики та каблучку.  Марія Шевченко заощадила 30 тисяч доларів та 205 тисяч гривень.

Депутатка тимчасово не працює і живе з батьками – Наталією та Ігорем Шевченками.

Мати володіє двома земельними ділянками у Бучі. Право власності отримала 2016 року. Загальна площа ділянок майже 35 соток. Вони були придбані у власність за 255 та 296 тисяч гривень. Депутатка Шевченко наголошує, що це ділянки з цільовим призначенням ОСГ.

Батько володіє земельною ділянкою площею 1 сотка з 2000 року. За останньою оцінкою вартість складає дещо менше 90 тисяч. Також у його власності є магазин плщею майже 49 метрів. Отримав право власності у 2002 році.

Депутатка торік придбала земельну ділянку в Гореничах за майже 800 тисяч гривень.

Марія Шевченко значиться керівником рекламної агенції ТОВ “Стар Медіа Україна”, яку зареєструвала минулого року. Розташоване товариство в Києві по вул. Жилянській. Статутний фонд становить 1000 гривень.

Цю суму депутатка внесла навпіл з Олегом Ісопенком.

У депутатки є 30 000 доларів та 205 тисяч гривень. Батько і мати залекларували 18 та 11,5 тисяч доларів готівки відповідно. Заробітна платня батька депутатки склала у 2016 році майже 190 тисяч гривень. Мати отримала майже 70 тисяч від оренди майна.

Хто і які дарував подарунки у негрошовій формі?

За рік депутатка отримала подарунків у негрошовій формі у розмірі 77 тисяч.

“Мені подарували кульчики та каблучку”, – пояснює, що це були за подарунки Марія Шевченко.

Її мати отримала подарунок у негрошовій формі на суму 47 тисяч.

На що знадобився кредит у розмірі 30 тисяч доларів

Батько взяв кредит у “Родовід Банку” на суму 30  200 доларів у 2008 році.

“Це був кредит на машину,” – коментує “Громаді Приірпіння” депутатка Марія Шевченко.

Поручителем виступила мати депутатки.

У батька зараз у власності є машина MITSUBISHI Galant 2008 року випуску, яку придбали того ж року. У 2015 році машині депутатки Ford B-MAX, як повідмоляють ЗМІ, порізали шини і побили лобове скло.

2

Але у декларації за 2016 рік ця машина, яку пошкодили у 2015 році, не фігурує.

Нагадаємо, “Громада Приірпіння” вже оприлюднила дані з декларації депутата Ірпінською міської ради Богдана Слюсаренка – партія “Нові обличчя”.  Також оприлюднений аналіз деклрарації депутата Коцюбинської селищної ради Владислава Євстєфєєва – представника “Батьківщини”.

Залишити відповідь

Використання матеріалів сайту лише за умови посилання (для інтернет-видань - гіперпосилання) на "Громаду Приірпіння" не пізніше 2 речення.

Редакція може не поділяти думок чи висловлювань автора блогу чи коментатора.
Контакти редакції: Ірина Федорів, Олена Жежера pigmaliones@gmail.com, +38 050 2000 539