Суд з’ясував: лікар оглянув бучанського депутата Йощенка з порушеннями

0

Провадження у справі про адміністративне правопорушення екс-депутата Бучанської ради Миколи Йощенка закрите. Про це Йощенко повідомив у соцмережі facebook.

Він виклав рішення Ірпінського суду за підписом судді Яни Шестопалової, датоване 7 липня. В резулятивній частині рішення Шестопалова посилається на те, що огляд Йощенка, який керував транспортним засобом напідпитку, був проведений з порушеннями.

“Враховуючи викладене, суд приходить до висновку, що медичний огляд Йощенка на стан алкогольного сп’яніння був проведений з порушенням вимог ст. 266 КУпАП та Інструкції про порядок виявлення у водіїв транспортних засобів ознак алкогольного, наркотиччного чи іншого сп’яніння..”, – йдеться в рішенні суду.

Лікар, який проводив огляд Йощенка в лікарні й був присутній на суді, давати коментарі журналістам “Громади Приірпіння” відмовився.

Нагадаємо, поліція зупинила Йощенка під час керування автомобілем ніприкінці січня у Бучі. За словами поліції, алкотестер, на якому проходив обстеження Йощенко, зафіксував 0,8% проміле алкоголю. Допустина норма на цьому апараті 0,4%. У Йощенка були вилучені права, виписаний тимчасовий дозвіл на керування, а матеріали були напрвлені до Ірпінського суду.

Як відомо, наприкінці червня Йощенка відкликали з депутатів за народною ініціативою.

Рішення Ірпінського суду може бути оскаржене поліцією Ірпеня протягм 10 днів з моменту її винесення.

 

Залишити відповідь

Використання матеріалів сайту лише за умови посилання (для інтернет-видань - гіперпосилання) на "Громаду Приірпіння" не пізніше 2 речення.

Редакція може не поділяти думок чи висловлювань автора блогу чи коментатора.
Контакти редакції: Ірина Федорів, Олена Жежера pigmaliones@gmail.com, +38 050 2000 539