Громада Гостомеля запрошує на святкування Дня селища!

3

Активні мешканці Гостомеля та непровладні депутати Гостомельської ради запрошують усіх бажаючих відсвяткувати День захисника України та День селища, яке відбудеться 14 жовтня.

Захід відбудеться на площі біля аеропорту ДП “Антонов” (поряд з військовим містечком) по вул. Автодорожній у суботу.

В святковій програмі заплановані ігри та розваги для дітей, організацією яких займається гостомельчанка Олена Герасименко.

Зокрема, дитяча програма передбачає аніматорів та аква-грим, шоу мильних бульбашок, катання на поні, солодку вату та батут.

До слова, батут та апарат для приготування солодкої вати гостомельській громаді надали в оренду сусіди з Коцюбинського.

Також триватиме традиційний в Гостомелі ярмарок.

Мешканка Гостомеля Інна Лісняк організовує проведення майстер-класів для дітей з мальованки (художній розпис на шкарлупі яєць) та майстер клас з виготовлення оберегів “ангол на пальчик”.

Члени ГО “Спілка воїнів учасників АТО Гостомеля” планують показ військової техніки та навчання зі збирання та розбирання автомату Калашнікова.

Депутати Юрій Марчук та Олег Поповичук пригощатимуть гостей справжнім козацьким кулішем.

На свято запрошені музичні колективи з сусідніх населених пунктів, учасники шоу Х-фактор та Голос країни, Наталія Бучинська.

Хедлайнер свята – гурт “Гуляй город”.

Кошти, отримані на святі від продажу солодкої вати та іншого, організатори заходу планують передати на трансплантацію нирки однорічному гостомельчанину Богданчику Кулику.

 

3 коментарі

  1. Hotchilli 14 Жовтня 2017 at 00:28

    Всi бажаючи щирi та позитивнi збираемось бiля “Антонова” та запрошуемо гостей на святкування нашого мiста.УВАГА:”прилипкопотвори”,його шiстки,щмари та упирi збиратимуться на шабаш бiля “Помiнальноï у Черинськоï”,люди добрi будьте обережнi!!!!

  2. Hotchilli 15 Жовтня 2017 at 19:25

    Добрих усiм святкових вихiдних!!!Та хочу розпровiсти про те як повели себе на свята “вельмишановнi шкури” гостомельськоï сiльради.”Панi”Черинська пiсля гулянь бiля “Помiнальноï”,тобто дома культури перетянула свою гопкомпанiю до караоке “Зiма бар”,що бiля Риму..душа потребувала дикого спiву,але й цього ïй не вистачало.Для пiдвищення адреналiну Черинська спровокувала драку з вiдпочиваючими тут в барi людьми,обзивавши матiрними словами та лайкою полiзла з кулаками на незнайомих ïй людей,але вiдпочиваючи дали зрозумiти Наталцi що та зовсiм поплутала “чорне та бiле”.Тодi Черинська на допомогу покликала свого брата i тут почалось…люди(вiдпочиваючи) тiкали куди могли,перестрiлка,бите скло,кров на полах та стiнах,15-ть постраждалих…пiдтримка зi сторони Черинськоï бiгли як сайгаки через лiс,кущи тому як люди на яких нарвалися дали “гостомельськiй мiшурi” на пряники. Прикро що пострадали безвиннi вiдпочиваючи
    по винi вiдомих всiм потвор в такий праздник! Привладне лайно-ганьба!!!!Ганьба “прилипкопотвори”.

  3. Hotchilli 15 Жовтня 2017 at 19:44

    Зараз у Черинськоï вдома тривае обшук.У Черинськоï зламаний нiс,у ïï брата вогнепальне у живот.”Чудно время провели”,що називаеться:”довыёживались”.

Залишити відповідь

Використання матеріалів сайту лише за умови посилання (для інтернет-видань - гіперпосилання) на "Громаду Приірпіння" не пізніше 2 речення.

Редакція може не поділяти думок чи висловлювань автора блогу чи коментатора.
Контакти редакції: Ірина Федорів, Олена Жежера pigmaliones@gmail.com, +38 050 2000 539