Регламетна комісія облради вважає виділення ТОВ “Мастер-Енерго” коштів неправомірним

0

На засіданні регламентної комісії облради розглянути проект рішеня щодо виділення коштів ТОВ “Мастер-Енерго”. Згідно з цим проектом ТОВ “Мастер-Енерго”, яке не має коштів, щоб закупити газові ліміти для опалення смт Коцюбинського, мали з бюджету надати поворотну допомогу у розмірі 2,7 млн грн.

Виділення бюджетних коштів погодили члени бюджетної комісії. Проект рішення отримав позитивну рекомендацію і його мають розглянути депутати на засіданні облради.

Разом з тим заступник керуючого справами та начальник юридичного управління виконавчого апарату ради у своїй службовій записці наголосив, що на законодавчому рівні в облради відсутні повноваження надавати поворотну фінансову допомогу товариствам з обмеженою відповідальністю.

У своїй службовій записці правник просить регламентну комісію облради, яка відповідає за дотримання законності, розглянути проект рішення і дати свої висновки та рекомендації.

“Я розповів про ситуацію, яка склалася в селищі Коцюбинське. Наголосив на тому, що ТОВ “Мастер-Енерго” виведен з рахунків кошти і ТОВ не платить Нафтогазу. Голова стала заручником штучно створеної ситуації і вплинути бюджетними коштами на оплату газу для цього комерсанта вона не може. Не можна перераховувати на приватника, бо це підприємство не комунальна власність”, – наголошує “свободівець” і депутат облради Ігор Домбровський.

Залишити відповідь

Використання матеріалів сайту лише за умови посилання (для інтернет-видань - гіперпосилання) на "Громаду Приірпіння" не пізніше 2 речення.

Редакція може не поділяти думок чи висловлювань автора блогу чи коментатора.
Контакти редакції: Ірина Федорів, Олена Жежера pigmaliones@gmail.com, +38 050 2000 539