Чому Бучанська рада захищає забудовника й звинувачує в незаконних діях Домбровського?

1

У середу 8 листопада відбулося засідання Регламентної комісії Київської обласної ради. В порядку денному комісії було питання розгляду скарги на мене як депутата від “Свободи” від представника Бучанської ради. І хоча надані супровідні документи навіть непрофесійним оком легко оцінювались як поверхневі й надумані, все ж я вдячний голові комісії Роману Титикуло, що він швидко виніс їх на розгляд і обговорення депутатів.

Адже тільки у публічному відкритому дискурсі можемо відстоювати свою позицію та правоту і викривати негідників!

Отже, на Комісію зайшло звернення-скарга(а я вважаю наклеп) від довіреного представника Бучанського міського голови Анатолія Федорука завідуючого юридичним відділом Бучанської ради Тараса Шаправського.

Шаправський, за його словами, діє згідно, УВАГА!, свого Конституційного обов’язку (цікаво  яким розділом Конституції України послуговується скаржник?) й повідомляє комісію про нібито неправомірні дії обласного депутата Ігоря Домбровського, що, на його думку, порушують права й інтереси Бучанської міської ради!

Нагадаю, що міська рада є колегіальним представницьким органом місцевої Громади, а не кишеньковою інституцією мера Бучі, як би того комусь не хотілось! І захищати такий представник, а особливо, якщо він уповноважений  Радою, має інтереси Громади, а не сумнівні оборудки бучанських посадовців!

Мова йде про протистояння місцевої Громади на вул. Гамалія, 45 у Бучі злочинним намірам забудовника Антона Бебка, який мешкає у Києві, знищити ліс першої категорії захищеності! І цьому злочинному наміру дуже активно потурає мерська команда Федорука!

Шаправський своїм листом звинувачує обласного депутата у особистій участі та підтримці якоїсь міфічної “злочинної групи” у кількості 30 осіб, що здійснили кримінальні, на його думку, правопорушення,  передбачені ст.293 (групове порушення громпорядку) та ст.356 (Самоправство) КК України!

Отже, депутата звинувачують у самоправстві, незаконних діях з повалення огорожі, нищення приватної власності (паркану) орендаря, утрудненні руху автомобілів і громадського транспорту, грубому порушенні громадського порядку, порушенні норм і правил поведінки і обстановки суспільного спокою, що в свою чергу ускладнило нормальну роботу та відпочинок людей! Ну, і враховуючи кількісний склад, тяжкість наслідків, наявність потерпілих осіб, довірений представник Бучанського міського голови Шаправський “обтяжує” дії Домбровського “груповим порушенням порядку” та просить Комісію перевірити факти надані в листі, запросивши його особисто на засідання Комісії! Що і було зроблено!

Цікаво, а  чи  часом не дружина Шаправського, що є працівником прокуратури, допомагала скаржнику фантазувати на тему уявних злочинів обласного депутата? Риторичне питання!

Дивує те, що на засідання сам Шаправський не прийшов, а делегував юриста Бучанської ради Максима Білякова.

Разом з ним  прийшов свідчити  і “постраждалий” внаслідок “бучанського парканопаду” Антон Бебко, чиї інтереси так віддано захищає Бучанська рада.

Виступи цих “критиканів чужої моральности” носили феєричний характер! Декотрі з присутніх мало не “пустили сльозу”, слухаючи цих  уповноважених представників мера Федорука, що розпинались про свої   “благі”  напівпрозорі  “схеми” дерибану бучанського вікового лісу.

Та швидко розібравшись в маніпулятивних заявах скаржників  присутні поставили під сумнів правдивість наведених фактів. Це й не дивно, адже і місцеві мешканці також “дали від коша” цим  псевдо-інвесторам  і псевдо-благодійникам ще там на Гамалія!

Не допомогло маніпуляторам і те, що Біляков посилався на висновки тимчасової депутатської комісії Обласної радит щодо перевірки утворення меж Бучі, яка працювала у березні минулого року, де нібито підтверджено відсутність лісу першої категорії у місті Буча.

Це, звісно, не відповідає дійсності і є маніпулятивною складовою аргументів приїжджих наклепників.

Висловися з цього приводу і я,  спростувавши хворобливі фантазії, написані у кабінетах бучанських “оптимізаторів лісового ресурсу”! На моє пряме запитання до “постраждалого” Бебка чи бачив він особисто, що саме я трощив паркан, він відповів “ні”!

І тоді я подумав, якщо мене так оббріхують і намагаються публічно дискредитувати представники бучанської організованої дерибанної команди – значить ми з громадою все правильно робимо і покарання пожирачам лісового ресурсу таки настане!

 

Автор: Ігор Домбровський, депутат КОР від ВО “Свобода”.

1 Comment

  1. Володимир Паламарчук 12 Листопада 2017 at 20:12

    Яка гидота ці людці, що приїхали дерибанити таки НАШ ліс. Ігорю, ми з тобою!

Залишити відповідь

Використання матеріалів сайту лише за умови посилання (для інтернет-видань - гіперпосилання) на "Громаду Приірпіння" не пізніше 2 речення.

Редакція може не поділяти думок чи висловлювань автора блогу чи коментатора.
Контакти редакції: Ірина Федорів, Олена Жежера pigmaliones@gmail.com, +38 050 2000 539