Поліція Ірпеня перевіряє готовність перевізників до зими

0

Згідно доручення Національної поліції України від 15 листопада 2017 року на території держави й в Ірпінському регіоні, зокрема, проводиться комплекс цільових заходів з перевірки готовності перевізників до зимового періоду.

Перевірки тривають на маршрутах Ірпінського АТП 13250 та Ірпінської філії ТОВ “Фастів-Автотранс”. З водіями ведуться профілактичні бесіди з метою попередження аварійності на автомобільному транспорті загального користування.

Окрім цього, працівниками поліції перевіряється наявність у водіїв маршрутних таксі засобів для надання першої медичної допомоги та здійснюється контроль дотримань правил дорожнього руху та правил перевезення пасажирів.

Фото Наталії Халиман

Патрульні Ірпінського відділу поліції під час патрулювання з 17 листопада 2017 року перевірили близько 100 транспортних засобів, які перевозять пасажирів в Ірпінському регіоні.

Грубих порушень правил ПДР виявлено не було. Проте, було складено 17 адміністративних постанов про адміністративне правопорушення. Окрім цього, з водіями було проведено роз’яснювальну роботу щодо пільгових перевезень пасажирів без обмеження їхньої кількості.

Як відомо, кошти за перевезення пільговиків відшкодовуються перевізнику з місцевого бюджету.

Під час проведення рейдів водії маршрутних таксі не відмовили в безкоштовному проїзді жодному пільговику в пристності поліції.

Перевірки будуть тривати до 17 грудня цього року.

У разі порушень під час перевезення прав пасажирів, в тому числі, пільгових категорій, даними перевізниками, прохання звертатися до Ірпінського відділу поліції або до служби  102.

Автор: Олександр Литовченко, т.в.о. начальника Ірпінського відділу поліції

 

Залишити відповідь

Використання матеріалів сайту лише за умови посилання (для інтернет-видань - гіперпосилання) на "Громаду Приірпіння" не пізніше 2 речення.

Редакція може не поділяти думок чи висловлювань автора блогу чи коментатора.
Контакти редакції: Ірина Федорів, Олена Жежера pigmaliones@gmail.com, +38 050 2000 539