Як депутати в Коцюбинському піаряться на вікнах за бюджетні гроші

0

У Коцюбинському замінюють вікна у під’їздах. Мешканці переконані, що це роблять депутати. Насправді ж вікна міняють бюджетним коштом.

“На Меблевій громада лише спробувала відкликати депутата Зінкевича, замість якого депутатка Недашківська фактично працює на його окрузі з виборцями, зокрема виписує акти. Ось результат – з бюджету Ірпеня терміново виділили кошти на вікна. Будуть казати людям, що це благо нібито від депутата. Насправді ж люди можуть легко перевірити, чи в депутата є такі кошти. Декларація свідчить – Зінкевич не мільйонер. Така цинічна брехня про те, що вікна з’являються не завдяки бюджетним коштам, а завдяки депутатам, ще раз доводить, що якщо люди влаштовують перевибори – Ірпінь і парк починає робити, і маршрутку Ірпінь-Коцюбинське відкриває,” – наголошує селищна голова Коцюбинського Ольга Матюшина.

“Потім після виборів, правда, люди розуміють, що маршрут “Ірпінь-Коцюбинське” був оплачений з бюджетних грошей і його закрили одразу ж після виборів. Ялинка у сквері з кількома метрами плитки коштувала майже 900 тисяч гривень. Потім з’ясували, що Ірпінь нібито ремонтував у грудні вул. Пономарьова. А тут тільки спробували люди відликати депутата Олексія Зінкевича, який з 2016 року по суті нічого не зробив сам, якого просто не було видно, коли мешканці в будинках замерзали, а він грівся індивідуальним опаленням, то вже поширюється інформація нібито вікна зробив Зінкевич. Насправді просто працюють бюджетні кошти – податки людей”, – резюмує Матюшина.

Мешканці переконані, що вікна на Меблевій – від Зінкевича.

“Коли Ви чуєте, що щось зробив депутат і вірите в те, що є який добрий дядя, який поліз у свою кишеню, щоб зробити Вам благо, то не полінуйтеся знайти його декларацію. Як правило, декларації доводять, що наші депутати офіційно бідні-бідні. Таким чином вони те, що роблять за бюджетні кошти приписують собі, щоб піаритися для людей і щоб люди їх обирали знову і знову. Це дає можливість несумлінним депутатам мати доступ до бюджетних коштів. А у випадку депутатської більшості, яка готова злити Коцюбинське Ірпеню – бути в прямому розумінні на зарплаті в Ірпеня, щоб саботувати самостійний розвиток Коцюбинського”, – наголошує журналістка Ірина Федорів.

Декларація на сайті НАЗК доводить, що Зінкевич заробляє менше 200 тисяч гривень на рік, а його дружина дещо більше 70. Таким чином у них дохід на сім’ю з трьома дітьми становить на рік менше 270 тисяч. Тобто 4,5 тис гривень на людину, які мають витрачатися на харчування, проїзд, комунальні послуги. Жодних фінансових заощаджень у декларації не фігурує.

У соцмережі також зазначили, що вікна встановлювали ще два депутати від Нових облич – Сергій Даніш та Богдан Слюсаренко.

Проект рішення ради, який свідчить про те, що це зроблено за бюджетний кошт, – виявляється для дописувачів не аргументом.

“На бюджетній комісії наприкінці жовтня розглядалося питання капремонту житлового фонду в смт Коцюбинське. Ми як раз тоді звернули увагу на те, що це округ депутата Зінкевича, якого люди збиралися відкликати. Ймовірно, одразу, як зірвали процедуру відкликання, вирішили кинути бюджетні гроші на округ, щоб врятувати депутата, який, на думку мешканців, не працював до того”, – каже депутат Ірпінської міської ради “свободівець” Богдан Мельничук.

Залишити відповідь

Використання матеріалів сайту лише за умови посилання (для інтернет-видань - гіперпосилання) на "Громаду Приірпіння" не пізніше 2 речення.

Редакція може не поділяти думок чи висловлювань автора блогу чи коментатора.
Контакти редакції: Ірина Федорів, Олена Жежера pigmaliones@gmail.com, +38 050 2000 539