Управління благоустрою розблокувало Обухівську

0

Влада вживає заходів для примирення сторін конфлікту. Завтра відбудеться зустріч за участі представників громади, очільника РДА, представників профільних управлінь.

На нараді маємо обговорити організацію руху на Обухівській. Закликаю мешканців утриматися від встановлення блоків, бо засоби обмеження швидкості в руках туди ніхто не понесе. Має бути доступ техніки, якщо ми на нараді про це домовимося, – каже Віта Думанська, жителька Новобіличів.

Блоки прибрали представники управління контролю благоустроєм Святошинської РДА:

Отримали масу скарг від людей про перекриту дорогу. Третій раз приїжджаємо і нарешті вдалося прибрати блоки (на заваді ставали мешканці сусідніх висоток – прим. ГК). Добре, що була поліція, це дуже допомогло, – коментує “Громаді Київщини” Роман Баришовець, очільник управляння.

Проїзд по Обухівській відновили, а блоки вивезли. На місці були присутні 3 наряди поліції.

Зі слів поліції, багато скарг на ці блоки від самих жителів будинку №34. Більшість виступає за те, щоб проїзд був відкритим, – повідомляє “Громаді Київщини” Артур, який мешкає поблизу озера і став очевидцем події

Нагадаємо, напередодні місцеві мешканці самостійно розблокували дорогу, проте невідомі знову встановили блоки вночі. У Святошитнській РДА повідомляли, що дорога має бути відкритою та односторонньою.

 

Залишити відповідь

Використання матеріалів сайту лише за умови посилання (для інтернет-видань - гіперпосилання) на "Громаду Приірпіння" не пізніше 2 речення.

Редакція може не поділяти думок чи висловлювань автора блогу чи коментатора.
Контакти редакції: Ірина Федорів, Олена Жежера pigmaliones@gmail.com, +38 050 2000 539