Асфальтний завод: Федорук не вдалося перекласти відповідальність на громаду

0

13 лютого відбулося засідання регламентної комісії Ворзельської селищної ради. Це сталося після зборів громади Ворзеля, які в суботу 10 лютого зібралися в селищі для того, щоб разом протистояти будівництву асфальтно-бетонного заводу поблизу курорту.

Нагадаю, на збори, ініційовані громадою, прийшов лише один представник влади Ворзеля – заступник селищної голови Лариси Федорук депутат Бучанської ради Сергій Мостіпака. Він виявився необізнаним у справах шкідливого будівництва.

На засіданні комісії Лариса Федорук вчергове продемонструвала своє перебування у паралельній реальності, у якій від громадськості та депутатів регламентної комісії вимагається виконувати функції власне самої Федорук як Ворзельського селищного голови, членів виконкому та депутатів профільної екологічної комісії.

На запитання, чому Федорук почала шевелитися не тоді, коли ще у жовтні була поширена інформація про ПОЧАТКОВУ стадію будівництва заводу, а лише коли піднявся ажіотаж серед мешканців, Федорук відповіла:

“Селищна рада розглядає питання, які стоять нагальні на часі… А хто мав піднятися скажіть будь ласка? Звичайно, що люди мали піднятися”.

Після короткого лікнепу Федорук засвоїла, що не ми мали, як вона вважала, “бігати з камерою”, турбуючись про екологічний стан Ворзеля, а власне сама Федорук (особливо як голова, центральним передвиборчим гаслом якої було саме відродження Ворзеля курорта), члени виконкому та перш за все депутати профільної екологічної комісії.

Тому, вже після закінчення робочого дня на сторінці “Ворзельська селищна рада” у соцмережі Фейсбук з’явилась інформація про те, що “депутати Ворзельської селищної ради разом з працівниками виконавчого комітету зібрались з приводу узгодження та координації дій”.

Коментарі з відео до цього посту на сторінці ради у соцмережі адміністратори позначили як спам.


Щоправда, на відео з засідання регламентної комісії можемо побачити лише одного депутата з екологічної комісії Толстенка, який на запитання про свою бездіяльність спочатку відповів, що “йому нєчєго сказать”, а потім після кількахвилинної паузи, що не вважав дану інформацію як таку, на яку треба реагувати, тому що вона була поширена незрозумілими йому людьми!

У відео з засідання багато інших цікавих моментів.

Наприклад, коли на початку засідання одна з депутатів закликала інших не перекладати відповідальність лише на громадськість, а й самим писати депутатські звернення, що й стало надалі предметом обговорення, у кінці слово взяв юрист Лариси Федорук і надав “цінну” рекомендацію депутатам… писати звернення.

Зрозуміло, що це була завчасна заготовка, яка втратила актуальність по ходу обговорення, але юрист Федорук чітко дотримався попередніх інструкцій.

Це чергове підтвердження, що Федорук підбирає собі кадри за критерієм перебування в її паралельній реальності разом із нею.

Автори:

Олександр Михайлич, мешканець Ворзеля

 

 

 

 

Максим Нікольський, мешканець Ворзеля

 

Залишити відповідь

Використання матеріалів сайту лише за умови посилання (для інтернет-видань - гіперпосилання) на "Громаду Приірпіння" не пізніше 2 речення.

Редакція може не поділяти думок чи висловлювань автора блогу чи коментатора.
Контакти редакції: Ірина Федорів, Олена Жежера pigmaliones@gmail.com, +38 050 2000 539