Інтернет-знайомство: перше побачення з пограбуванням

0

Мешканка села Чайки на першому побаченні дозволила себе зв’язати інтернет-знайомому і була пограбована. Про це повідомляє сторінка ФБ Поліції в Київській області.

“Поліція Київщини розшукує грабіжника, який під час сексуальних “рольових” утіх зв’язав за згодою дівчини їй руки липкою стрічкою. Доки жінка лежала непорушно, забрав коштовності, ґаджети та втік у невідомому напрямку”, – пишуть обласні поліціянти.

Молода 29-річна жінка познайомилась із чоловіком в мережі інтернет. Запросила його на побачення до себе додому. Коли справа дійшла до сексуальних розваг, залицяльник зв’язав їй руки липкою стрічкою. Після цього зірвав з шиї золотий ланцюжок з хрестиком, забрав два мобільних телефони та ноутбук.

Речник поліції Микола Жукович у коментарі “Громаді Київщини” розповів подробиці інциденту:

“Їй вдалося викликати поліцію, коли потерпіла розв’язалася. Вона була просто зв’язна скотчем й лежала на кроваті”.

Жукович додає, що це не перший випадок в області:

“Десь місяць тому у нас у Києво-Святошині теж була подібна подія. Жінка познайомилася по інтернету з чоловіком, а той прийшов і вимагав дуже велику суму грошей із застосуванням ножа. Вона йому віддала ці гроші і він утік. Поліція його шукає. Не перший випадок такий. Вони, як правило, змінюють свої фотографії. Потім знайомляться і знаходять приводи, щоб далі спілкуватися”.

Працівники Києво-Святошинського відділу поліції встановили прикмети залицяльника-афериста і відкрили кримінальне провадження за ч.1 ст.186 (грабіж) Кримінального кодексу України. Наразі тривають всі необхідні оперативно-розшукові заходи щодо встановлення та затримання особи, причетної до скоєння пограбування.

Залишити відповідь

Використання матеріалів сайту лише за умови посилання (для інтернет-видань - гіперпосилання) на "Громаду Приірпіння" не пізніше 2 речення.

Редакція може не поділяти думок чи висловлювань автора блогу чи коментатора.
Контакти редакції: Ірина Федорів, Олена Жежера pigmaliones@gmail.com, +38 050 2000 539