Гостомельська школа № 15 отримала канцелярію від активістів

0

Гостомельські активісти передали дирекції школи № 15 канцелярські товари. Вони були придбані на кошти, отримані на майстер-класі з виготовлення новорічних прикрас.

Активісти поспілкувалися з педагогічним колективом і розробили план подальшої співпраці.

“Дуже приємно, що всі лишилися задоволені. Розумію, що наша допомога – це крапля в морі, але кожен може долучитися до доброї справи. Приємно було знайти спільну мову з вчителями й знайти спільні інтереси та напрацювати можливість проведення нових майстер-класів з учнями цієї школи”, – розповідає мешканець Гостомеля Анатолій Лола.

Нагадаємо, новорічний хенд мейд з виготовлення новорічних віночків пройшов у ресторанному комплексі “Рим” перед Новим роком. В ньому взяли участь більше 50 людей. Це були мешканці Гостомеля, Ворзеля, Ірпеня та Бучі. Прикраси для виготовлення прикрас та заготовки віночків активісти придбали за власні кошти та виготовили самотужки.

Після майстер класу депутат Гостомельської ради Юрій Марчук подарував дітям новорічні подарунки, а директор ресторану “Рим” Григорій Скуратовський пригостив усіх смачною піцою.

Як відомо, школу № 15 намагалися закрити нібито через аварійний стан. Проте, силами активних мешканців селища, школу було врятовано. В ній навчається біля 60 дітей.

Залишити відповідь

Використання матеріалів сайту лише за умови посилання (для інтернет-видань - гіперпосилання) на "Громаду Приірпіння" не пізніше 2 речення.

Редакція може не поділяти думок чи висловлювань автора блогу чи коментатора.
Контакти редакції: Ірина Федорів, Олена Жежера pigmaliones@gmail.com, +38 050 2000 539