КМДА збільшить штрафи недобросовісним перевізникам

0

Представниками Нацполіції складено близько 30 адмін протоколів на загальну суму штрафів менше 10 000 грн. Про це пише на своїй сторінці у соцмережах заступник голови КМДА Дмитро Давтян.

КМДА ініціює  збільшення штрaфів і посилення сaнкцій щодо перевізників, які порушують дотримaння вимог договорів.

“Навіть для невеликої компанії це дрібниця. Штрафи мають бути відчутними вже з першого разу і тому їх необхідно збільшити в рази”, – говорить Давтян.

За інформацією КМДА з порушниками будуть розривати договори.

“Хотілося б заборонити порушникам брати участь у майбутніх конкурсах із перевезення пасажирів, однак це поки не дозволено законом”, – додає заступник голови КМДА.

Також, відповідними службами КМДА підготтовано лист до Прем’єр-міністра із проханням скасувати мораторій на перевірки.

Нагадаємо, що на минулому тижні в столиці проводились рейдові перевірки перевізників на міських автобусних маршрутах щодо дотримання вимог договорів, а також норм і стандартів із безпеки руху і перевезень пасажирів. За три дні перевірено 43 маршрути. Порушення є у більшості. Про це повідомив заступник голови КМДА.

Департаментом транспортної інфраструктури складено відповідний акт щодо ТОВ “Транс Групп”  із вимогою про усунення порушень на маршрут № 497-к. Перевізником було зменшено кількість машин без згоди з КМДА.

Слід звернути увагу, що подібна ситуація з перевізником ТОВ “Транс Групп” була і з КОДА. Перевізник подає на конкурс документи на більшу кількість машин, а потім укладає додаткову угоду на зменшення кількості втричі. У випадку з КОДА він вирішив зробити це без будь-який погоджень.

Окрім того, у столиці складено більше 50 актів через відсутність дозвільних документів, незадовільний технічний та санітарний стан, відсутність або не ведення квитково-касових листів, відсутність вогнегасників, відсутність та некомплект аптечок, відсутність схеми та розкладу руху тощо.

Фотоо на кавер:http://radiotrek.rv.ua/news

Залишити відповідь

Використання матеріалів сайту лише за умови посилання (для інтернет-видань - гіперпосилання) на "Громаду Приірпіння" не пізніше 2 речення.

Редакція може не поділяти думок чи висловлювань автора блогу чи коментатора.
Контакти редакції: Ірина Федорів, Олена Жежера pigmaliones@gmail.com, +38 050 2000 539