У київських лісах висадять 500 тисяч дерев

0

У Святошинському лісопарковому господарстві триває підготовка весняної лісокультурної кампанії. Планується, що територія ЛПГ поповниться ще близько 500 тисячами саджанців лісових порід. Про це повідомляється на сторінці господарства у Фейсбук.

“На розсадниках Київського та Пуща-Водицького лісництв та в коробах Святошинського лісництва чекають свого часу сіянці сосни звичайної, ялини звичайної та червоного дуба. Цей посадковий матеріал вирощується для власних потреб лісопаркового господарства. При сталій плюсовій температурі його буде висаджено на ділянки лісокультурного фонду”, – йдеться в повідомленні господарства.

Окрім того, вже закуплено насіння для розсадників ЛПГ, аби вже навесні наступного року нові саджанці були готовими для висадки.

Нагадаємо, що лісопаркове господарство нещодавно проводило санітарні рубки в Пуща-Водицькому лісництві і місцеві жителі пообіцяли лісникам допомогти посадити нові дерева. 

Усі охочі допомогти можуть звернутися до Святошинського лісопаркового господарства за телефоном (044) 452-63-40.

Залишити відповідь

Використання матеріалів сайту лише за умови посилання (для інтернет-видань - гіперпосилання) на "Громаду Приірпіння" не пізніше 2 речення.

Редакція може не поділяти думок чи висловлювань автора блогу чи коментатора.
Контакти редакції: Ірина Федорів, Олена Жежера pigmaliones@gmail.com, +38 050 2000 539