Депутат-злидень Єременко шукає молоду дівчину для прогулянок

1

Самопроголошений голова Коцюбинської селищної ради Микола Єременко зареєструвався на сторінці знайомств.

Після невдалого захоплення влади в Коцюбинському – проведення псевдосесії та внесення себе незаконно до реєстру фізичних та юридичних осіб в якості керівника селища –  Єременко вирішив влаштувати своє особисте життя. Раніше він повідомляв про те, що від нього пішла дружина. У декларації за 2017 рік ані дружина, ані діти вже не фігурують.

“Запрошу на каву красиву молоду дівчину з подальшою перспективою погуляти весняним Києвом, сходити в театр чи кіно”, – пише Єременко в групі.

На пропозицію самопроголошеного голови Коцюбинської ради попити каву та сходити в театр чи кіно ніхто з групи, де майже 4 тис. учасників, не погодився.

Єременко раніше пропонував зоозахисникам перестати труїти собак, але виставляв особливі умови.

Результат пошуку зображень за запитом "Єременко самопроголошений"

Ось як коментують пост самопроглошеного голови мешканці селища.

Нагадаємо, 7 березня Микола Єременко став самопроглошеним головою Коцюбинської селищної ради. Ірпінський реєстратор вніс його в реєстр після псевдосесії, на якій голосував навіть відкликаний виборцями депутат ради Віктор Анісімов.

Єременко вважає себе обраним секретарем Коцюбинської селищної ради з жовтня 2017 року. При тому, що в його декларації на сайті НАЗК немає жодного доходу на цій посаді, бо обирали його депутати на псевдосесії.

Прокуратура відкрила кримінальні провадження через те, що депутат Єременко погрожував членам ТВК та активістам через те, що за народною ініціативою відкликали депутата Віктора Анісімова. 28 березня голову ТВК Людмилу Демченко не допустили в раду, про що вона повідомила ЦВК.

Переворот депутати організували після того, як на громадських слуханнях мешканці проголосували за приєднання до Києва. За висловилося майже 61 % учасників слухань. На слухання, про які було відомо за місяць прийшли понад 1300 мешканців.

В Історії Коцюбинського це вже другий переворот влади. У 2016 році Ірпінський реєстратор вніс в реєстр незаконно керінвиком ради Юлію Главацьку з партії мера Ірпеня Нові обличчя. Парламент тоді призначив перевибори ради. Суд визнав дії депутатів незаконними. Зараз ірпінського реєстратора та Юлію Главацьку судять. Прокуратура вбачає в їхніх діях кримінал.

1 Comment

  1. Иван Иваненко 16 Травня 2018 at 11:29

    Хто ж писав це лайно? Редакційна стаття? Це громада приірпіння вважає, що молодому здоровому вільному чоловіку запросити молоду дівчину в театр, це сором? Що депутат міліардер олігарх і злодій це почесно, а “злидень” що, за два роки нічого не вкрав і все віддавав на округ-це ганьба?! Мабуть і не коментує ніхто, щоб не забруднитися вашою “самопровозглашенною громадою”, до дійсної громаді ви, жалюгідні не маєте ніякого відношення!

Залишити відповідь

Використання матеріалів сайту лише за умови посилання (для інтернет-видань - гіперпосилання) на "Громаду Приірпіння" не пізніше 2 речення.

Редакція може не поділяти думок чи висловлювань автора блогу чи коментатора.
Контакти редакції: Ірина Федорів, Олена Жежера pigmaliones@gmail.com, +38 050 2000 539