Секретарка Ірпінської ради Попсуй хоче створити школу геніїв

0

Анкету для участі у проекті “Нові лідери” подала секретарка Ірпінської ради та депутатка від партії “Нові обличчя” Анастасія Попсуй (змінила прізвище на Заблоцька) . Вона планує реформувати освіту та створити школу геніїв.

Попсуй у своїй програмі розповідає, що вона планує зібрати найрозумніших дітей у Київській області та помістити їх у спеціальне освітнє середовище. В подальшому з цих дітей жінка, яка називає у ролику себе освітянкою, планує виховати з цих дітей нових лідерів.

Одним з прикладів, за яким Попсуй буде діяти, вона назвала освіту в Ізраїльських школах, де, за її словами, півроку навчалася її дочка. До слова, відомо, що саме півроку Попсуй не відвідувала сесії та комісії Ірпінської ради й за прогули могла потрапити до кандидатів на відкликання. Але цю інформацію вона як секретар ради приховує й не надає Громадському Руху ЧЕСНО відомості про відвідування депутатами Іпрінської ради сесій та комісій. 

Мешканці Ірпеня розкритикували ідею Попсуй і не вважають її людиною, яка може претендувати на перемогу в проекті “Нові лідери”.

Коцюбинчанка Ірина Латиш, яка судиться з владою Ірпеня за безкоштовні групи продавженого дня, здивонана, що Попсуй почала опікуватися освітою.

“Мене дивує, що Попсуй зненацька стала так опікуватися освітою. Минулого року, за її депутатства, в “городє мєчтє” Ірпені стали платними групи продовженого дня, ліцей ІЛІТ пів року базувався у гуртожитках податкової академії і з батьків учнів збирали чималі кошти за такі умови. Депутати, в тому числі й Попсуй, так допрацювалися, що харчування також зробили на 100% за рахунок батьків. Зазвичай, так стається в найубогіших селах, а тут – вистелений плиткою Ірпінь”, – зауважує Латиш.

Нагадаємо, депутатка живе за межею бідності але це їй не завадило придбати автомобіль Honda CR-V за 30 тис. грн. Вона значиться як помічниця у народної депутатки від Народного фронту Олени Масоріної.Але працює на громадських засадах.

За  минулий рік Попсуй заробила дещо більше 22 тисяч гривень як працівник Благодійного Фонду “Фонд громади Приірпіння”. Зауважимо, що стоірнка благодійного фонду на Facebook не наповнювалася з 2015 року.

Останній звіт на сайті благодійного фонду, де працювала Попсуй до нового призначення, оприлюднений за 2014 рік.

25 січня вона отримала нову роботу. Депутати її обрали на посаду секретаря Ірпінської міської ради. Це відбулося одразу після того, як Попсуй взяла участь у акції під прокуратурою.

Вона наручниками прикувалася до соратників з партії “Нові обличчя”.Депутатка виступає на захист мера Ірпеня Володимира Карплюка, якому прокуратура вручила дві підозри.

Проект “Нові лідери” створений та фінансується телеканалом ICTV та групою Starlight Media для вивлення нових активних людей, здатних стати новою українською елітою.

Призовий фонд на реалізацію програми учасника – більше 1 млн грн.

 

Залишити відповідь

Використання матеріалів сайту лише за умови посилання (для інтернет-видань - гіперпосилання) на "Громаду Приірпіння" не пізніше 2 речення.

Редакція може не поділяти думок чи висловлювань автора блогу чи коментатора.
Контакти редакції: Ірина Федорів, Олена Жежера pigmaliones@gmail.com, +38 050 2000 539